Knife fork icon red

De Pauw

8,5 (422)

What people say of De Pauw

8.5
(422 reviews)
Food
8.5
Service
8.7
Atmosphere
8.3
Write a review

"Lekker en gezellig gegeten bij de Pauw"
6.7 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 6

Lekker gegeten . Heerlijke salade als voorgerecht en een perfecte crème brûlé, die aan tafel geflambeerd werd als een soort amuse nagerecht. Het hoofdgerecht was goed, maar niet heel verrassend.
Jammer dat de laatste gang nogal lang op zich liet wachten. De prijs voor menu en lekkere huiswijn zijn zeer redelijk, maar een espresso voor 3.75€ is wat overdreven.

Nienke at 17 April 2019

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Samen met mijn studerende zoon restaurant de Pauw verkend. Zeer genoeglijke avond. Het eten was echt goed met prachtige borden en leuke vondsten. De gebrande haring uit de amuse was de lekkerste haring ooit. Ben vergeten hoe het rund heette waar de bavette vandaan kwam... maar echt zo goed. Gastheer was bijzonder attent en meedenkend. Zoonlief vond dat de boel wel een keer mocht worden opgefrist (stoelhoezen konden echt niet meer volgens hem) maar wist de vakbekwaamheid zeer te waarderen en genoot er zichtbaar van.

Els Luijten at 27 March 2019

"Top! "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk eten, leuke gastheer die uitstekend voor je zorgt. Kortom een geslaagde avond!

Naledi at 23 March 2019

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Genoten van een heerlijk 3 gangen verrassingsmenu. Mooie smaken en kleuren met een lekkere bijpassende wijn, alles in een rustig en goed tempo uitgeserveerd. Het was al weer een tijd geleden dat we aanschoven in De Pauw maar het warme sfeertje is er nog steeds.

J&J&B at 14 March 2019

"Heerlijk gegeten!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Voorafgaande aan een concert in de Oosterpoort hebben we donderdagavond heerlijk gegeten in restaurant De Pauw. De service en bediening waren prima verzorgd. We hebben het 4 gangen winnaarsmenu gegeten. Alle gerechten waren fraai opgemaakt en voortreffelijk van smaak in combinatie met het bijbehorende wijnarragement.
Jammer dat deze avond het aantal gasten onder de maat was want dit prima restaurant verdient veel meer klandizie.

Erik van Zuilen at 08 December 2018

Map All restaurant deals in Groningen

Gelkingestraat 52 9711 NE Groningen

About De Pauw

In the center of Groningen is the restaurant De Pauw (The Peacock). It stands for quality and hospitality. It is a cozy restaurant with very good service.


There are several menus where you can choose from. So there is something for everyone. The quality of the restaurant is high, the products are fresh. And this for a reasonable price.


De Pauw has a very good selection of wine. They are able to find a perfect wine with each dish. The crew is very attentive and happy to come and make a chat.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Groningen
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities