Knife fork icon red

De Zwaan*

€ 42,50

Amazing 3-course Michelin dinner + 3 amuses

De Zwaan*

8,9 (88)

Amazing 3-course Michelin dinner + 3 amuses € 42,50

Reserveer een tafel

Deal
Amazing 3-course Michelin dinner + 3 amuses
€ 42,50

Exclusively through DiningCity you can now enjoy a gastronomic 3-course Michelin dinner.

Reserve a table
  • Reservable till 31 May 2019
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of De Zwaan*

8.9
(88 reviews)
Food
9.1
Service
9.0
Atmosphere
8.7
Write a review

"Aanrader"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben heerlijk gegeten, een Elk uitstekende bediening in een prachtige zaak. Elk gerecht was een kunstwerk vol van smaak

Alexandra Smits at 12 May 2019

6.7 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 6

Fijne keuken waar ze echt hun best doen zich te onderscheiden. Dat gaat soms met smaakcombinaties die niet altijd harmoniëren. Bij aankomst wordt gevraagd naar een drankje. IJswater wordt onmiddellijk geserveerd en degene die geen alcohol drinkt, wordt een heerlijke cocktail in het voorzichtig gesteld; helaas hebben we die niet gezien. Slordig! Twee amuses zijn prettig en smaakvol, terwijl de derde (bonbon van witte chocolade met blauwschimmel kaas) er heftig overheen dondert. Het voorgerecht met pata negra en diverse bereidingen van biet is prachtig opgemaakt. Qua smaak komt de biet niet helemaal tot z’n recht en biedt onvoldoende tegenwicht tegen de zoute rauwe ham. Het tussengerecht (extra besteld en dat maakt hebt aanbiedingsmenu direct een stuk duurder) is skrei. Opvallende keuze zo aan het einde van het seizoen van de skrei. Er wordt een risotto van paling in het groen bij geserveerd, zonder de paling. De risotto is bereid in een bouillon van paling. Dit geeft de risotto een sterke smaak; niet onprettig maar ook hier weer overheersend over de skrei. De crème (??) van Bettine geitenkaas is te waterig (bijna geschift) en voegt weinig toe. Het hoofdgerecht is langzaam gegaarde kalfssukade; deze is botermals met een heerlijk geurende saus van eekhoorntjesbrood. Daarnaast polenta. De borden zijn ware schilderijtjes, echt prachtig. Als afsluiting presenteert de keuken bloedsinaasappel (verschillende bereidingen) met zwarte olijven ijs. Het ijs smaakt geweldig, maar ook hier overtuigt de combinatie met bloedsinaasappel niet. Bij de vraag een kopje koffie te serveren wordt tegelijk een serie friandises neergezet waar niet om gevraagd is, maar wel het kopje koffie € 8,00 maakt.
Kortom, is het best een feestje om naar De Zwaan te gaan, maar het is te begrijpen dat de bistro bijna volgeboekt lijkt en in het restaurant slechts 5 tafeltjes bezet zijn.

Peter van Engeldorp Gastelaars at 27 April 2019

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Wel redelijk goed restaurant, ook redelijke bediening. Soms moet je lang wachten voordat je geholpen wordt of de volgende gang.

Yong Tan at 20 April 2019

"Heerlijk"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Superlekker gegeten. Hele aparte smaakcombinaties in alle gerechten. Verrassend!

Marielle at 27 March 2019

"Fantastische avond"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Genoten van hele mooie gerechten en mooie wijnen!! Vriendelijk personeel en fijne achtergrondmuziek!! TOPAVOND.

Judith at 27 March 2019

Map All restaurant deals in Etten Leur

Markt 7 4875 CB Etten Leur

About De Zwaan*

Do you like to be pampered? Then you wil definitely feel at home under the wings of De Zwaan. While the chef serves you the best from far away and the most delicious regional specialities, you can enjoy the warm atmosphere and a wine cellar that is second to none. Also lovers of Art with a captial ‘A’ will enjoy a visit to De Zwaan. Host Roland Peijnenburg generously shares his unequalled art collection with his guests in a permanent museum-quality exhibition in his 17th-century building with step gable. Are you sometimes pressed for time but don’t want to make any concessions when it comes tot taste? De Zwaan has recently been joined by the bistro Het Lelijke Eendje (the ugly duckling).

Reserve a table
All restaurant deals in Etten Leur
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities