Knife fork icon red

Que Pasa Maastricht

7,7 (53 reviews)
87%

What 53 people say about Que Pasa Maastricht

7.7
(53 reviews)
Food
7.9
Service
8.4
Atmosphere
6.8
87%
Write a review

"Gewoon lekkere tapas"
6.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 5

lekker gegeten . met blokker kortingsactie. anders te prijzig.
restaurant kan nog wat warmer worden aangekleed .
wc en keuken aan zijn hard aan renovatie toe.

Ben Scherpenisse at 31 December 2019
Verified

5.7 Cuisine 6 | Service 3 | Atmosphere 8

Het eten is normaal, maar ontbreekt aan smaak voor de warme gerechten.De service moet verbeteren, het duurde 1 uur om geserveerd te worden tussen mij het hoofdgerecht en het dessert afmaken.

Giselle De Man at 30 December 2019
Verified

"Een tegenvaller"
4.3 Cuisine 3 | Service 8 | Atmosphere 2

Toen wij Que Pasa zagen, dachten wij aan het prachtige, gezellige pand in Eindhoven.. dit was echter een afgelegen klein tentje met weinig sfeer te bekennen. De prijs/kwaliteit verhouding was zeer slecht. Voor twee broden, 4 balletjes, een paar plakken ham en aangefikte kroketten moesten we alsnog 30,- pp afrekenen....

Read full review

Toen wij Que Pasa zagen, dachten wij aan het prachtige, gezellige pand in Eindhoven.. dit was echter een afgelegen klein tentje met weinig sfeer te bekennen. De prijs/kwaliteit verhouding was zeer slecht. Voor twee broden, 4 balletjes, een paar plakken ham en aangefikte kroketten moesten we alsnog 30,- pp afrekenen. Wel kregen we 20,- korting van de bon van diningcity.
De serveerster was wel heel aardig, daar lag het niet aan!

Nick at 29 December 2019
Verified

"Lekker, goede bediening maar minder sfeervol"
7.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 4

Niet leuk genoeg aangekleed, beetje koud en kaal. Van de buitenkant ook niet duidelijk te zien dat het que pasa is. Erg jammer! Eten was prima en de bediening perfect. Muziek sfeervol. Kaarsje?

Katinka van den Bogaert at 29 December 2019
Verified

"Niet aan te raden!"
1.7 Cuisine 1 | Service 3 | Atmosphere 1

Rommelige binnenkomst, pakket van 2 meter ingepakt naast ons tafeltje. Zeer slechte hygiene: vies toilet, geen lamp waardoor deur niet dicht kon. Tafel was zo plakkerig dat je arm er aan bleef plakken en de serveerster met een doek moest komen om het los te krijgen. Vooraf een wijntje: serveerster had geen idee welk...

Read full review

Rommelige binnenkomst, pakket van 2 meter ingepakt naast ons tafeltje. Zeer slechte hygiene: vies toilet, geen lamp waardoor deur niet dicht kon. Tafel was zo plakkerig dat je arm er aan bleef plakken en de serveerster met een doek moest komen om het los te krijgen. Vooraf een wijntje: serveerster had geen idee welke wijn droog was, kon geen vraag over de wijn beantwoorden. We hadden het tapasmenu van 30 euro maar kregen een lijst waarbij we bij hoofdgerecht bijna alleen maar kroketjes konden kiezen. Tapas was grotendeels gefrituurd en weinig andere keuze. Tot 2x toe verkeerde gerechten aangeboden gekregen. Diverse gerechten hadden aangebrande zwartgeblakerde stukjes. Kroketten vielen uit elkaar. Herentoilet was helemaal nat onder de urinoirs. Aan het einde "toilet directie" gebruikt waar geen wasbak zat, hoe doet het personeel dat? Keuken zag er vies uit. Voorgerechten gingen nog, maar hoofdgerechten waren echt vies. Er werd niet gevraagd of we wat wilden drinken bij hoofdgerecht, resterende maaltijd met lege glazen gezeten. Eten was echt niet lekker en hygiene bedroevend slecht, voor ons zeker geen aanrader! Voor de betaalde circa 70 euro kun je op heel veel plekken beter eten krijgen aan een schone tafel met schone wc's waarvan de deur fatsoenlijk op slot kan.

v.W. at 28 December 2019
Verified

Map All restaurant deals in Maastricht

Tongersestraat 3 6211 LL Maastricht

About Que Pasa Maastricht

Tapas and more!

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities