Knife fork icon red
Update - Consequences for your reservation.

Amarone*

8,9 (79 reviews)

What 79 people say about Amarone*

8.9
(79 reviews)
Food
9.1
Service
9.0
Atmosphere
8.5
Write a review

"Onverwachte verrassing"
8.7 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 10

Een onverwachte verrassing, de draai naar Japanse stijlen bij Amarone. Hoe miste ik gisteren de heerlijke smaken en bereidingen van Ger. Toen was echt àlles lekker, de structuren en aroma's aantrekkelijk, het mondgevoel en smaak van de ingrediënten heerlijk. Ook zo jammer dat gister - op het hoofdgerecht gebakken sc...

Read full review

Een onverwachte verrassing, de draai naar Japanse stijlen bij Amarone. Hoe miste ik gisteren de heerlijke smaken en bereidingen van Ger. Toen was echt àlles lekker, de structuren en aroma's aantrekkelijk, het mondgevoel en smaak van de ingrediënten heerlijk. Ook zo jammer dat gister - op het hoofdgerecht gebakken scholfilet met 4 bewerkingen van knolselderij na - alles koud ter tafel kwam ...
Bovendien werd niet gerekend op mensen die per gang een echte hap wilden nemen, en dan liefst nog een of twee, want bij de vrij geringe porties werd een soort poppenbestekje ingedekt.
Heel jammer vond ik het, maar ongetwijfeld een kwestie van voorkeuren, en wat gelukkig niet was veranderd was de hartverwarmende gastvrijheid, kundige en vriendelijke bediening met nog steeds bekende gezichten, ontspannen sfeer met (ik was er na de brand niet meer geweest) elegante inrichting en goede verzorging.

Karin H. at 15 October 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten en genoten van de bijpassende wijnen. Fijne bediening.

Eve at 15 October 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Great lunch

Fredrika Hawa at 10 October 2020
Verified

5.7 Cuisine 7 | Service 5 | Atmosphere 5

Het was niet het wauw effect wat je verwacht bij amarone / sterren restaurant! Hadden 6 gangen diner het was lekker maar geen smaak sensatie tevens hadden we ook een wijn assortiment elke wijn paste niet bij de gang, hadden zelfs eerste gang rose bij het gerecht en rose zonder eten was heerlijk maar toen met eten le...

Read full review

Het was niet het wauw effect wat je verwacht bij amarone / sterren restaurant! Hadden 6 gangen diner het was lekker maar geen smaak sensatie tevens hadden we ook een wijn assortiment elke wijn paste niet bij de gang, hadden zelfs eerste gang rose bij het gerecht en rose zonder eten was heerlijk maar toen met eten leek het wel verjaarde rose. En elke gang kreeg je niet het versterkt effect van het eten icm de wijn! Denk dat de sommelier nog kunnen leren bij wijn aan de kade daar heb je de match met de wijn en het eten. 1 gastheer was echt een topper lange dunne man! Andere donker Gekleurde haar was heel nors en gaf je niet het welkom gevoel, meer heb je er weer 1 van restaurant week. Al bij al 340,- verder en niet het WAuw effect gehad waar we op hoopte.

Kim at 09 October 2020
Verified

"Mooie ervaring"
7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening.

Small 83fb0fa1cb Small f57eadce0d Small cf75052682 Small 802300f41a Small d9afaeb226 Small 6b853f6d9a Small 22a74f0abe
Samorah Oelen-Pigot at 07 October 2020
Verified

Map All restaurant deals in Rotterdam

Meent 72 A 3011 JN Rotterdam

About Amarone*

Restaurant Amarone* is located in the lively shopping street de Meent in Rotterdam. The restaurant exudes a classic, luxurious atmosphere.

Jan van Dobben will be the owner of star restaurant Amarone in Rotterdam from 1 July 2018. The chef was co-owner of the restaurant since last year. His wife and oenologist Yoshiko van Dobben-Takayama fulfils the role of hostess-sommelier.

Jan van Dobben's style is based on French, modern and Japanese cuisine. He always allows the core of the flavour in the ingredients to speak and ensures harmony in dishes.

Together with his wife, Sous-chef Yuri Wattimena and Maitre Jasper Verhagen they managed to keep the star in 2019. The enthusiastic team ensures a relaxed relationship with the guests in this restaurant with international appeal. In total the restaurant has 15 Gault & Millau points.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities