To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

Wiesen*

9,0 (83)

What people say of Wiesen*

9.0
(83 reviews)
Food
9.3
Service
9.0
Atmosphere
8.6
Write a review

"Lunch met sterren"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Lunch bij Wiesen was een buitengewone eet ervaring; origineel, verrassend en oog en tong strelend. Hoogtepunt was het hoofdgerecht met haas, en vooral dat stukje bloedworst maakte het helemaal af. De Oostenrijkse sommelier is jong maar biedt een bijzonder gevarieerd en verrassend arrangement. Wij komen zeker terug!

Mirjam Wouters at 01 December 2019

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Steeds weer worden we bevestigd in onze mening waarom Wiesen ona favoriete restaurant is. Subliem eten en allervriendelijkste bediening.

Armando van Gent at 29 November 2019

"Onbeschofte geldklopperij "
3.3 Cuisine 6 | Service 2 | Atmosphere 2

Gereserveerd via de restaurantweek, wat ik al veel vaker bij verschillende restaurants heb gedaan, Deze keer echter voor de eerste keer van een koude kermis thuis gekomen.
Op het eten en personeel valt in eerste instantie niets aan te merken. Vriendelijk ontvangen en heerlijk geluncht! Er was echter niemand die ons verteld had dat het aangeboden aperitief, een redelijk karig glaasje champagne, €17,50 per glas kostte. Dat vond ik al opmerkelijk. Wat ik ronduit onbeschoft vond was dat er €15 werd gerekend voor truffel op het hoofdgerecht, zonder dit te vermelden. Er werd gedaan alsof het erbij hoorde, maar het bleek dus een behoorlijke meerprijs te hebben.
Voor mij daarom noooit meer naar Wiesen. Waar de restaurantweek voor mij normaal altijd een mooie gelegenheid is om nieuwe restaurants te leren kennen, is dit de eerste keer dat ik er een flinke kater aan overhoud. Ben duidelijk over je prijzen, of doe niet mee met dit soort acties!

Mieke at 08 October 2019

"PERFECTE DATE MET MIJN VROUW"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

ONZE VERWACHTING WAS HOOG EN WIESEN HEEFT DIE OVERTROFFEN. WE HEBBEN EEN PERFECTE AVOND UIT GEHAD EN GINGEN ECHT VOLDAAN NAAR HUIS. DE WIJNEN WAREN PERFECT AFGESTEMD OP DE MEER DAN VOORTREFFELIJKE GERECHTEN. EEN AVOND DIE WE NIET SNEL ZULLEN VERGETEN.

Harrie van zantvoort at 08 October 2019

"Heerlijk gegeten in een gezellige omgeving"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Een heerlijke lunch genoten van veel kleine smaakvolle gerechten waaraan ook veel aandacht is besteed aan het uiterlijk. Zeker sterwaardig! Het is een klein restaurant wat stijlvol, maar sober is ingericht. Of dat sterwaardig is, is wellicht discutabel. Ook is het opmerkelijk dat de sommelier alleen Engels spreekt.

Geneugten at 08 October 2019

Map All restaurant deals in Eindhoven

Kleine Berg 10 5611 JV Eindhoven

About Wiesen*

There are high culinary summits in the Kleine Berg number 10. In this cozy restaurant you will not be short of anything thanks to a team that has flair and a chef who puts your taste buds at the party. The products are recognizable but stimulate thanks to fine, precise preparations.

The decor of the restaurant modern, chic but also fresh and cozy. The chefs will prepare for their guests the most delicious dishes. The chefs get inspiration from classic dishes from around the world and give their own twist. Wiesen has been awarded with a Michelin Star!

Wiesen* is definitely recommended!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Eindhoven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities