Knife fork icon red

De Haven van Huizen

8,1 (40 reviews)

What people say of De Haven van Huizen

8.1
(40 reviews)
Food
8.4
Service
7.9
Atmosphere
8.1
Write a review

"Fijne avond"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een fijne en gezellige avond. Eten was smaakvol, personeel top. Een aanrader.

Henk W at 16 February 2020
Verified

"Let op bij reservering via Blokker diner voucher"
8.0 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 8

We hebben heerlijk gegeten bij de haven van Huizen. Maar let op: als je reserveert via de Blokker diner voucher, is het goed om de reservering telefonisch te bevestigen: het restaurant krijgt geen (tijdige) melding van de reservering.

Gerdien at 16 February 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wat hebben wij een super leuke avond gehad. We hadden het valentijn verrassingsmenu. Wat een aanrader. Zo lekker gegeten. Het zag er erg mooi uit. Met als klap op de vuurpijl het dessert. Verrukkelijk en overweldigend. Super leuke sfeer. Dankjewel voor deze geweldige avond en mooie herinnering.

Small 1170fa34a2
Zonnetje at 15 February 2020
Verified

2.7 Cuisine 4 | Service 2 | Atmosphere 2

Ondanks de e-mailbevestiging van DININGCITY bleek de reservering bij DE HAVEN VAN HUIZEN niet te zijn doorgekomen, althans volgens de medewerker die ons ontving. Werden aan een tafel in het ongezellige voorportaal van het restaurant neergezet. Verkeerde drankjes werden gebracht. Het eendenborst-voorgerecht bevatte w...

Read full review

Ondanks de e-mailbevestiging van DININGCITY bleek de reservering bij DE HAVEN VAN HUIZEN niet te zijn doorgekomen, althans volgens de medewerker die ons ontving. Werden aan een tafel in het ongezellige voorportaal van het restaurant neergezet. Verkeerde drankjes werden gebracht. Het eendenborst-voorgerecht bevatte weinig dat de prijs rechtvaardigde. Eén van de vlees(hoofd)gerechten was niet in orde (veel te veel zeen), maar er verscheen niemand om dat aan te melden. De bijgeleverde groentegerechten waren smakeloos. Het toetje was goed, hoewel de amaretto ontbrak of niet te proeven viel. Kop koffie aangeboden gekregen als goedmakertje. Zeer teleurstellende ervaring bij een restaurant dat ons bij eerdere bezoeken een aantal jaren geleden veel beter beviel.

J.W.J. van Veelen at 14 February 2020
Verified

7.3 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 7

Waren al tijdje niet meer bij de Haven van Huizen geweest, omdat wij vonden dat de kwaliteit achteruit gegaan was. Na ons laatste bezoek, gisteren,
hebben wij onze mening bijgesteld en hebben genoten van een heerlijk diner. Zeker voor herhaling vatbaar. Kortom prima keuken (kok) en prettige bediening.

ADrie at 10 February 2020
Verified

Map All restaurant deals in Huizen

Havenstraat 81 1271 AD Huizen

About De Haven van Huizen

Restaurant De Haven van Huizen used to be an old fish smokehouse. The beautiful location of the restaurant is therefore still close to the water. The delicious menu offers something for everyone. In the spring and summer, De Haven van Huizen has a veranda and a large terrace close to the water to enjoy the most delicious dishes in the sun.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Huizen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities