Knife fork icon red

Goesting Urban Bistro

8,7 (12 reviews)

What people say of Goesting Urban Bistro

8.7
(12 reviews)
Food
9.0
Service
8.9
Atmosphere
8.2
Write a review

8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Zoals altijd heerlijk gegeten. Het voorgerecht, zalm, verveelt nooit. De kabeljauw was goed bereid met bijpassede saus. Lekker petit grand dessert.

Roger at 21 December 2019
Verified

"Genieten met een grote G"
9.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 10

We hebben genoten van de zeer smakelijke driegangen uit het Dining City aanbod van de Staatsloterij. Het door beiden genuttigde voorgerecht van gerookte zalm met gefrituurde mosselen was top. Als hoofdgerecht werd gekozen voor de vis catch, in dit geval kabeljauw en de week met, deze keer een ribeye. Beide gerechten...

Read full review

We hebben genoten van de zeer smakelijke driegangen uit het Dining City aanbod van de Staatsloterij. Het door beiden genuttigde voorgerecht van gerookte zalm met gefrituurde mosselen was top. Als hoofdgerecht werd gekozen voor de vis catch, in dit geval kabeljauw en de week met, deze keer een ribeye. Beide gerechten werden mooi opgediend op een bedje van sla en roergebakken groenten en gingen vergezeld van dikke frites. In beide gevallen was het super genieten van hetgeen de keuken was gepresteerd. Als dessert werd enerzijds gekozen voor een grand dessert van allerlei lekkernijen en anderzijds voor koffie met friandises. Ook dit was genieten met een grote G. We besloten met een lekkere koffie en met niet alleen complimenten voor de de keukenbrigade, maar ook voor de bediening en de smaakvolle aankleding van deze naar zeggen recent heringerichte gelegenheid.

Herman de Bruijn at 15 November 2019
Verified

"Super gegeten"
8.0 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 6

Staatsloterij korting actie met 5 personen, 3 gangen menu. Veel keuze, alle verschillende dingen waren super goed klaargemaakt. Goed lamsvlees, goeie vis, veel verschillende groentes masr alles perfect gegaard, beetgaar waar t moest. Was een goeie avond.

Bas Hagen at 30 October 2019
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Lekker gegeten

Co at 28 October 2019
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Goed eten leuke keuze en goede bediening

W.m.j. Hoog Stoevenbeld at 28 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Deventer

Brink 15 7411 BR Deventer

About Goesting Urban Bistro

Goesting has been sitting in a sunlit location on the beautiful Brink in the shadow of the Wilhelmina fountain for 10 years.
This urban Bistro serves lunch and dinner of international allure with daily fresh products, something for everyone, flanked by beautiful wines, 6 draft beers and trendy cocktails. The service is welcoming and informal.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Deventer

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities