Knife fork icon red

What people say of Bridges Dining*

8.6
(293 reviews)
Food
8.8
Service
8.8
Atmosphere
8.3
Write a review

"Zo hoort het!"
9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 9

Chique maar geen kak, vriendelijk, mooi, heerlijk, verfijnd, voldaan, will come again...

Barry Meester at 28 September 2018

"Heerlijke ervaring"
9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk restaurant week lunch menu gegeten, 1x vegetarisch en 1x normaal. Tempo tussen de gerechten was precies goed. We kregen eerst een aantal amuses, waarbij de wasabi wortel er bovenuit sprong voor ons beide. Wat betreft het vegetarische menu was er geen gerecht dat echt verraste, maar was alles wel ontzettend lekker en totaal anders tov het normale menu. Het had echter wel wat spannender gemogen. Bij het normale menu stak de kabeljauw er uit bovenuit qua geur, qua smaak en qua bereiding. Bij het dessert nog een heerlijke dessertwijn die uiteindelijk als verrassing van het huis was. Dat is nog eens leuk afsluiten!

Anne at 27 September 2018

"perfect dinee"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

fantastisch gegeten in een perfecte sfeer

Jan Jansen at 18 January 2018
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded at 28 January 2018

Beste meneer Jansen,

Graag wil u hartelijk bedanken voor het schrijven van deze mooie review.

Wat een mooi compliment dat u ons eten als fantastisch beschrijft en de sfeer als perfect. Ik zal uw mooie compliment delen met het hele team van Bridges.

Wij verwelkomen u graag snel weer in restaurant Bridges!

Met vriendelijke groet,

Daan Wesselink


"Zoals gewoonlijk heerlijk gedineerd!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het zegt al genoeg om aan te geven dat wij hier regelmatig komen eten!
Het gehele plaatje klopt bij Bridges; eten, bijpassende wijnen (met een bijzonder goede sommelier) valet parking en perfecte service. Super!

Bas at 15 January 2018
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded at 28 January 2018

Beste Bas,

Wat vriendelijk dat u ons zon prachtige score geeft, dank hiervoor!

Wij waarderen het heel erg van onze gasten als wij zulke prachtige compliment krijgen. Ik zal uw review dan ook met het hele team delen. Het is onze passie om onze gast een totaal beleving te bieden en zo te lezen is ons dat in uw geval gelukt!

Wij verwelkomen u graag snel weer.

Met vriendelijke groet,

Daan Wesselink


"Heerlijke lunch"
8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Wij hebben genoten van de lunch met wijnarrangement. Uitstekende bediening. Voor herhaling vatbaar.

Maria Scheltema at 31 December 2017
Bridges Inspired by Ron Blaauw responded at 28 January 2018

Beste mevrouw Scheltema,

Wat leuk om te lezen dat u zo heeft genoten van een lunch met wijnarrangement bij ons. U beschrijft de bediening als uitstekend, dit is een prachtig compliment om te ontvangen!

Graag verwelkomen wij u snel weer, wellicht voor een heerlijk diner in Bridges!

Met vriendelijke groet,

Daan Wesselink

Map All restaurant deals in Amsterdam

Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam

About Bridges Dining*

A 'Grand' transformation for Restaurant Bridges


The living room for the Amsterdammer


Restaurant Bridges has been totally redesigned. French interior designer Christophe Daudré has turned this modern seafood restaurant in Sofitel Legend The Grand Amsterdam into an even more inviting, elegant and convivial dining hotspot. The festive opening took place on Monday, 31 August 2018.


While Paris is famous for its Eiffel Tower, tourists come to Amsterdam to see its canals. Michelin star Restaurant Bridges is located on the oldest canal in Amsterdam where the movement and reflections of the water were the source of inspiration for the designer in charge of this project. The result is an intimate atmosphere in what used to be the cafeteria of the former city hall.


A highly acclaimed designer
The interior design was created especially for Bridges. The comfortable seating came from Daudré himself. The mirrored panels decorated with gold and metal were created by German haute couture mural designer, Susanne Köhl. The gracefully elegant lamps were devised by Ombre Portée (designer duo: Éric de Dormael and Agathe Tiret), a firm with clients such as Chanel and Galeries Lafayette in Paris.


Excellence for all Amsterdammers 
The new Bridges is proof that even a Michelin star restaurant can provide a very relaxed dining experience. Bridges is the place where every Amsterdammer feels at home: a restaurant with good service, hospitality and conviviality. A place to enjoy the spectacular pairings of seafood and wine created by Chef de Cuisine, Raoul Meuwese and Wine Director of Bridges.

Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities