Knife fork icon red

't Raedthuys*

8,9 (840 reviews)

What people say of 't Raedthuys*

8.9
(840 reviews)
Food
9.0
Service
9.0
Atmosphere
8.7
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijke avond. Genoten van het gebodene en de crew. Ongedwongen en attent. Terugkomen zeker waard. Merci.

Hans Bep Peters-Leertouwer at 28 August 2010

7.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 7

Heerlijke lunch gehad. Jammer genoeg, en ongelooflijk, waren wij de enige (tafel van 2). Er was wel een huwelijk boven. Tijdens onze lunch kwamen de bruiloftsgasten beneden. Omdat wij de enige gasten waren, was dit nogal verstorend. Gelukkig duurde dat niet lang en de keuken heeft met ons hoofdgerecht gewacht tot de...

Read full review

Heerlijke lunch gehad. Jammer genoeg, en ongelooflijk, waren wij de enige (tafel van 2). Er was wel een huwelijk boven. Tijdens onze lunch kwamen de bruiloftsgasten beneden. Omdat wij de enige gasten waren, was dit nogal verstorend. Gelukkig duurde dat niet lang en de keuken heeft met ons hoofdgerecht gewacht tot de drukte weer voorbij was. Goede ambiance, zeer attente en vriendelijke bediening en, zoals altijd, zeer smakelijke gerechten.

Diana de Sain at 28 August 2010

9.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 10

Het restaurant is gevestigd in een fraai en statig pand, dat ook van binnen fraai en stijlvol is ingericht. De ontvangst was hartverwarmend, er was veel personeel en eenieder was vriendelijk, attent en met een professionele uitstraling. De tafeltjes staan mooi verdeeld, zodanig dat de gasten zich voldoende vrij kunn...

Read full review

Het restaurant is gevestigd in een fraai en statig pand, dat ook van binnen fraai en stijlvol is ingericht. De ontvangst was hartverwarmend, er was veel personeel en eenieder was vriendelijk, attent en met een professionele uitstraling. De tafeltjes staan mooi verdeeld, zodanig dat de gasten zich voldoende vrij kunnen voelen. Voeg daarbij een uitgekiend menu met een passend wijnarrangement, dat maakt dat je je als gast erg goed bediend weet. Grote klasse. Ik keer zeker terug en zal de loftrompet steken.

Frans Duijf at 27 August 2010

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

zeer lekker, goede bediening, veel extra amuses, Toppertje!!!!

boukje janssen at 27 August 2010

8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

't Raedhuys is een echte aanrader. Veel zorg is besteed aan het eten, de samenstelling van het menu, de opmaak, de smaak en het bijpassende wijnarrangement. De bediening is vriendelijk en heeft aandacht voor de speciale wensen van de gasten. Klein minpuntje was de aandacht voor de tijdige vulling van de glazen. Moge...

Read full review

't Raedhuys is een echte aanrader. Veel zorg is besteed aan het eten, de samenstelling van het menu, de opmaak, de smaak en het bijpassende wijnarrangement. De bediening is vriendelijk en heeft aandacht voor de speciale wensen van de gasten. Klein minpuntje was de aandacht voor de tijdige vulling van de glazen. Mogelijk door het weer en de drukte van de restaurantweek was de binnentemperatuur wat aan de hoge kant. De accoustiek kan mogelijk ook nog iets verbeteren.

Al met al een hele plezierige kennismaking met de kwaliteiten van "t Readthuys en een reden om op een rusiger tijdstip nog eens terug te komen.

Willem van Gent at 27 August 2010

Map All restaurant deals in Duiven

Rijksweg 51 6921 AC Duiven

About 't Raedthuys*

A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight. History is combined with a modern look which makes the ambiance pleasant and warm. Also, a place where contemporary art and culinary creations meet.

Chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. The most original flavor combinations are used at 't Raedthuys, which is also a feast for the eyes. Sommelier Karina van der Kolk serves the perfect wine with the dish.

A dinner or lunch at restaurant 't Raedthuys in Duiven is really a culinary highlight, chef Hans den Engelsen strives for gastronomic perfection with only fresh products. Sommelier Karina van der Kolk adapts the wine to the dish so that eating and drinking is a (culinary) feast for the taste buds.

Be surprised by the culinary wonders of 't Raedhuys!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Duiven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities