Knife fork icon red

Restaurant Ivory

8,7 (214 reviews)
100%

What 214 people say about Restaurant Ivory

8.7
(214 reviews)
Food
8.9
Service
8.9
Atmosphere
8.2
100%
Write a review

9.3 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 9

Samen met mijn moeder een 6 gangen amuse menu als lunch genomen. Wat een heerlijkheid! Prachtige smaken, mooie structuren, goede porties, borden mooi opgemaakt en net anders dan anders. Doordat het heel rustig was (i.v.m lunch) had de chef, die ons zelf zijn gerechten bracht, ook tijd om met ons te kletsen wat het e...

Read full review

Samen met mijn moeder een 6 gangen amuse menu als lunch genomen. Wat een heerlijkheid! Prachtige smaken, mooie structuren, goede porties, borden mooi opgemaakt en net anders dan anders. Doordat het heel rustig was (i.v.m lunch) had de chef, die ons zelf zijn gerechten bracht, ook tijd om met ons te kletsen wat het extra leuk maakte. Wat een enthousiasme en passie heeft deze man! Wij werden er helemaal blij van en komen zeker terug als we weer eens in de buurt zijn!

Danusia Tigcheler at 28 September 2020
Verified

7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Leuk restaurant in hartje Nijmegen

carla van de Laar at 25 September 2020
Verified

"Genoten "
8.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 6

Genoten van een overheerlijke 6-gangen lunch! De chef is een jong talent met verrassende gerechtjes. Alleen het interieur paste niet helemaal bij onze stijl.

S. Binnendijk at 21 September 2020
Verified

9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Aangename avond in Ivory dankzij smakelijke gerechten (en dito wijnpairing) en hartelijke, attente bediening in comfortabele ambiance. Blijft een van onze favoriete restaurants in Nijmegen.

Noviomagum at 20 September 2020
Verified

"Heerlijk gegeten in gezellige ambiance"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Wij hebben heerlijk gegeten bij Ivory. Kozen het 5-gangen verrassingsmenu en het waren tig prachtig samengestelde smaken en kunstwerkjes op het bord. De bijpassende wijnen kwamen goed tot zijn recht en werden aan tafel professioneel toegelicht. Soms beetje hakkelende bediening bij het uitserveren, maar absoluut auth...

Read full review

Wij hebben heerlijk gegeten bij Ivory. Kozen het 5-gangen verrassingsmenu en het waren tig prachtig samengestelde smaken en kunstwerkjes op het bord. De bijpassende wijnen kwamen goed tot zijn recht en werden aan tafel professioneel toegelicht. Soms beetje hakkelende bediening bij het uitserveren, maar absoluut authentiek en gaf het veel charme. De sfeer doet wat kaal aan als je buiten langsloopt en het vele wit ziet, maar van binnen voelt het warm en gezellig. Wij vinden Ivory een aanrader voor een culinaire avond uit!

Small c1f7c3f8a5 Small f5eb2ed939
Suzan at 20 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Nijmegen

Wintersoord 2 6511 RR Nijmegen

About Restaurant Ivory

On walking distance from the Waalkade in Nijmegen, the restaurant Ivory can be found.

The restaurant offers you every night a culinair adventure, in a relaxing ambiance.
The chef prepares with his team, dishes from the French kitchen. These dishes are combined with influences from all over the world. With every piece of art that is put on the table, there comes an amazing wine available to drink with it.

Discover this culinair adventure!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Nijmegen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities