Knife fork icon red

Bluespoon Restaurant

8,4 (136 reviews)
88%

What 136 people say about Bluespoon Restaurant

8.4
(136 reviews)
Food
8.3
Service
8.5
Atmosphere
8.4
88%
Write a review

"Aanrader"
8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Een aanrader om hier met vrienden te gaan brunchen, lunchen of dineren. Een unieke ambiance, eten voortreffelijk en personeel bijzonder vriendelijk.

Lisette Jedeloo van Mierlo at 20 March 2014

"kennismaking met Bluespoon en Andaz hotel"
8.0 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 8

Zeer correcte bediening zonder stijf te zijn. Hoofdgerecht bijzonder smakelijk, voorgerecht en dessert voldoende maar niet erg bijzonder. Inrichting bijzonder prettig. Sfeer dynamisch. Ook hotelpersoneel bijzonder toeschietelijk en behulpzaam.

Koosje at 18 March 2014

"Eten met Marcel Wanders"
7.7 Cuisine 6 | Service 9 | Atmosphere 8

Na een bezoek aan de tentoonstelling van Marcel Wanders in het Stedelijk was dit restaurant natuurlijk de plek om te lunchen. Het driegangenmenu was heerlijk, alleen wat zwaar voor een lunch. De gerechten mogen wel iets lichter en luchtiger. De bediening was top en heel internationaal: in het Engels. Een fles water voor € 5,50 is wel wat te gek.

Marja at 16 March 2014

6.7 Cuisine 4 | Service 8 | Atmosphere 8

Helaas had het eten absoluut geen sterrenniveau.... Wij hadden veel meer verwacht dan dit. We begrijpen dat we geen kreeft krijgen tijdens de Restaurantweek, maar een geitenkaas salade vooraf is het andere uiterste. Het was een grote salade, maar echt niets speciaals. Een van ons had veel minder noten, er lag ook ee...

Read full review

Helaas had het eten absoluut geen sterrenniveau.... Wij hadden veel meer verwacht dan dit. We begrijpen dat we geen kreeft krijgen tijdens de Restaurantweek, maar een geitenkaas salade vooraf is het andere uiterste. Het was een grote salade, maar echt niets speciaals. Een van ons had veel minder noten, er lag ook een heel groot stuk komkommer op, heel grof, vreemd. Het hoofdgerecht (kabeljauw) smaakte heel goed. Het dessert was ook niet zo lekker, een hele grote rum savarin, waar niet veel smaak aanzat. Voor de kaas ipv het zoete dessert moesten we 12 euro bijbetalen. Veel te grote stukken kaas, er zat mosterd bij (?) en plakken komkommer (ooit gezien bij een kaasplank?)Bediening was erg aardig. Alleen jammer dat ze bij het gerecht niet vertelden wat het was, moesten we om vragen. Entourage wel erg mooi.

Barbara at 10 March 2014

"Dinner at Bluespoon"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

It was a really nice Dinner and a great evening at Bluespoon.

Sabrina at 10 March 2014

Map All restaurant deals in Amsterdam

Prinsengracht 587 1016 HT Amsterdam

About Bluespoon Restaurant

Bluespoon Restaurant & Bar is located on the Prinsengracht in the heart of Amsterdam. With 13 Gault & Millau points Bluespoon is an established name within the hospitality industry of our country.

The goal is to give the guest a Mediterranean experience, by creating creative taste combinations under the guidance of chef Manuel Pereira.
From the vineyards and lavender fields of Provence, to the glamorous cities on the French Riviera, the beautiful streets of Spain, the picturesque south coast of Italy!

Enjoy a choice of meat/fish, from prawns to presa iberica, tenderloin or sea bream in salt crust.

At Bluespoon Restaurant & Bar there is something for everyone!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities