Knife fork icon red

La Viña

8,0 (9 reviews)

What people say of La Viña

8.0
(9 reviews)
Food
7.7
Service
8.1
Atmosphere
8.1
Write a review

"Leuke tent"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

In het kader van restaurantweek hier geluncht met vrienden. Het was heerlijk, goed verzorgd en vriendelijke bediening, echt een aanrader.

Melanie at 01 September 2015

"gezellig"
7.0 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 7

Goed gegeten op het terras

r.elderenbosch at 05 September 2014

"Good french cousine"
7.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 7

I liked their beef tartar and pumpkin soup. They also served a special meal for our kid. Nice presentation of the meals.

Katerina at 04 September 2014

5.0 Cuisine 3 | Service 5 | Atmosphere 7

Wij hebben op een dinsdagavond het restaurantweekmenu genoten bij La Vina.
Wij hadden een bijzonder plekje op een verhoging, een balkonnetje als het ware. Het decor en de sfeer was leuk en goed!
De bediening was vriendelijk, tamelijk informeel. We hadden graag meer drankjes gewild. Het laat zich verklaren door onz...

Read full review

Wij hebben op een dinsdagavond het restaurantweekmenu genoten bij La Vina.
Wij hadden een bijzonder plekje op een verhoging, een balkonnetje als het ware. Het decor en de sfeer was leuk en goed!
De bediening was vriendelijk, tamelijk informeel. We hadden graag meer drankjes gewild. Het laat zich verklaren door onze bijzondere plek, maar een tip aan La Vina zou zijn om dit meer in de gaten te houden.
Het hoofdgerecht was aan de karige kant, maar alle gerechten voldeden aan de verwachting qua smaak.
Voor mij persoonlijk zou La Vina meer iets zijn om naar terug te keren voor een wijntje op het terras!

Melanie at 03 September 2014

8.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 9

Lekker gegeten bij La Vina tijdens de restaurantweek. Ik was al een paar keer eerder als gewone gast in dit restaurant geweest, en afgezien van het gebrek aan menukeuze was er eigenlijk geen verschil in kwaliteit of service tussen een gewoon bezoek en dit bezoek. Het eten bij La Vina is zonder meer prima, echt een k...

Read full review

Lekker gegeten bij La Vina tijdens de restaurantweek. Ik was al een paar keer eerder als gewone gast in dit restaurant geweest, en afgezien van het gebrek aan menukeuze was er eigenlijk geen verschil in kwaliteit of service tussen een gewoon bezoek en dit bezoek. Het eten bij La Vina is zonder meer prima, echt een kwaliteitsrestaurant en een paar klassen beter dan bij de buren (ONZ) en de overburen (Bij Mauce) in de Theresiastraat. Bediening is ook prima, met een enigszins volkse gastheer die zijn vak goed verstaat. Het interieur is een beetje oubollig, maar wel gezellig en qua klimaat en gehorigheid zelfs uitstekend. Als ik een tip moest geven aan de eigenaar dan zou het zijn om eens iets te doen aan de buitenkant van het restaurant, want van buiten ziet het er niet uit en je loopt er zo voorbij. Maar eenmaal binnen merk je daar natuurlijk niets van, en staat niets een geslaagde avond in de weg. Ik kom hier zeker terug, ook buiten de restaurantweek.

Chris Jetten at 28 August 2010

Map All restaurant deals in The Hague

Theresiastraat 39 2593 AA The Hague

About La Viña

Restaurant and bar La Viña Experience is a Mediterranean restaurant located in the Riverside, Amsterdam. La Viña stands for the love and passion for the products we use. Our restaurant is named after the little village “La Viña” located in the north of Spain in the region of Asturias. In this area, people live off nature. The beautiful and natural qualities of the local products make further luxury unnecessary. We think that love for the products is important, this is something you will taste in all our dishes which are made with the same love and passion.


Owner and sommelier Jacqueline Borgers provides you, together with her chef Michael Marbus and team, with an unforgettable and special experience. Our matching wines strengthen the pure taste of our cuisine. We are very pleased to introduce you to this experience!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in The Hague

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities