Knife fork icon red

Stout

7,8 (84 reviews)

What 84 people say about Stout

7.8
(84 reviews)
Food
7.8
Service
7.9
Atmosphere
7.7
Write a review

5.7 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 5

Nadat wij de kaart hadden gekregen, werd ons gevraagd of wij een cava rose van het huis wilden drinken, op zich niet mijn eerste keus, maar van het huis, dus sympatiek. De rose stond overigens gewoon op de rekening. Nadat we ons aperitief hadden gekregen konden we meteen onze bestelling opgeven. Tot onze verbazing s...

Read full review

Nadat wij de kaart hadden gekregen, werd ons gevraagd of wij een cava rose van het huis wilden drinken, op zich niet mijn eerste keus, maar van het huis, dus sympatiek. De rose stond overigens gewoon op de rekening. Nadat we ons aperitief hadden gekregen konden we meteen onze bestelling opgeven. Tot onze verbazing stond deze een paar minuten later al voor onze neus! Dus die lekkere amuse die alle andere klanten kregen, ging aan onze neus voorbij. Ook kregen we geen tacochips en hadden gewoon geen tijd om ons aperitief te drinken. De wijn van het voorgerecht stond (overigens later dan het voorgerecht) toen namelijk ook al voor onze neus. Het opdienen van het hoofdgerecht ging in hetzelfde sneltempo en ook het dessert was er sneller dan we met onze ogen konden knipperen. Om 19.00 uur waren we binnen, om 20.30 uur stonden we buiten. Da's toch niet wat wij verwacht hadden van een gezellig avondje uit eten. Ander minpunt was dat we elkaar nauwelijks konden verstaan door de ongelofijke herrie in de kleine ruimte boven. Voor ons dus de eerste en laatste keer bij Stout. Jammer van de toch best goede keuken.

bianca van kempen at 26 August 2010

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Prima gegeten in een leuke ambiance. personeel heel attent en persoonlijk. veel was mogelijk, bijvoorbeeld een "half' wijnarrangement voor de helft van de prijs. Zodat de chauffeur de wijn ook kon proeven. Een aanrader!

Bertie de Beuze at 26 August 2010

7.0 Cuisine 6 | Service 7 | Atmosphere 8

Er hing een leuke sfeer met goed eten, alleen was er niet echt nagedacht over de "bijgerechten". Het hoofdegrecht was bijvoorbeeld entrecote (zeer lekker) alleen was het geen combinatie met de wat volgens mij mie was?

Hedy Sepehri at 26 August 2010

5.0 Cuisine 6 | Service 7 | Atmosphere 2

Veel te druk, door de akoestiek erg veel lawaai van pratende mensen. Eten(vis) te zout bereid.
Nee, geen aanbeveling.

Suzanne van Straaten at 26 August 2010

6.7 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 6

het eten is goed, bediening is aardig maar het duurde erg lang, (eten/drankjes) sfeer is goed maar erg warm binnen, ik denk niet dat we nog een keer gaan, niet heel bijzonder

Els Janssen at 25 August 2010

Map All restaurant deals in Amsterdam

Haarlemmerstraat 73 1013 EL Amsterdam

About Stout

Stout! is a cozy bar & restaurant right in the heart of the Haarlemmerstraat in Amsterdam. The word stout is meaning a brave, confident and a little naughty way of doing things. And that's perciesly where Stout! is all about.

Our food is vibrant, fused with Asian Ingredients and cooked over charcoal fired grill. You're welcome all day every day for a energetic brunch, a great cocktail or a casual dinner paired with quality wine.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities