Knife fork icon red

Cucina del Mondo

8,6 (167 reviews)
100%

What 167 people say about Cucina del Mondo

8.6
(167 reviews)
Food
9.0
Service
8.4
Atmosphere
8.4
100%
Write a review

6.7 Cuisine 8 | Service 5 | Atmosphere 7

Lekker gegeten, goede ambiance alleen jammer van de bediening, die moeten nog veel leren, lijkt wel alsof het allemaal leerlingen waren

Anoniem at 31 August 2013

6.7 Cuisine 7 | Service 6 | Atmosphere 7

Mooi restaurant. Jammer van de bediening. Helaas geen oog voor de gasten, geen wijn verkoop, horeca etiketten zijn waarschijnlijk niet bekend.
Jammer, dit was een gemiste kans.

Anoniem at 26 August 2013

9.3 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 9

We werden hartelijk ontvangen in het restaurant en er was genoeg keuze in zitplaatsen. Eten en drank werd steeds op tijd geserveerd zodat alle gangen prima verliepen. Leuke, relevante informatie bij elk gerecht en elke wijn.
De smaak van de gerechte was ook dik in orde. Dit restaurant laat echt kennis maken met de...

Read full review

We werden hartelijk ontvangen in het restaurant en er was genoeg keuze in zitplaatsen. Eten en drank werd steeds op tijd geserveerd zodat alle gangen prima verliepen. Leuke, relevante informatie bij elk gerecht en elke wijn.
De smaak van de gerechte was ook dik in orde. Dit restaurant laat echt kennis maken met de culinaire keuken en is dus zeer geschikt als restaurant voor de restaurant week.

Wij waren zeer tevreden.

Anoniem at 26 August 2013

8.0 Cuisine 9 | Service 7 | Atmosphere 8

Een bijzonder lekker, goed in balance en tongstrelend verrassings menu.
De creativiteit in de gerechten opmaak en keuzes van de ingredienten onderling was ook verrassend en zeer lekker. Zeer hoge kwaliteit voor normale prijsje.
Zeer gezelige en warme ambiance.
Werkelijk een aanrader!

Anoniem at 25 August 2013

8.0 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 9

Heerlijk gegeten en wat was de inrichting en de tuin van het restaurant een verrassing! Veel groter dan de voorkant van het restaurant doet vermoeden en de tuin was een prachtige oase van rust. We hebben erg genoten!!

Anoniem at 25 August 2013

Map All restaurant deals in Heerlen

Laanderstraat 27 6411 VA Heerlen

About Cucina del Mondo

Restaurant Cucina del Mondo is a restaurant where hospitality is combined with a refined and sophisticated cuisine. It is a challenge to be able to spoil our guests with culinary specialties of the French -Italian cuisine, refined with an Asian touch. From our beautiful Burgundian cuisine we serve excellent menus with excellent value for money.


In addition, we offer our guests a beautiful lounge area, cozy garden terrace, well-equipped meeting room and everything what is necessary for a party. For private dining, our restaurant offers seating for 14 people and a lounge for 30 people.

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities