Knife fork icon red

Holthurnsche hof

7,8 (8)

What people say of Holthurnsche hof

7.8
(8 reviews)
Food
7.8
Service
8.1
Atmosphere
7.6
Write a review

8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Na een heerlijke dag winkelen in Nijmegen terug naar het hotel en in het restaurant een tafel gereserveerd.
In het restaurant werden we vriendelijk ontvangen en voorzien van de nodige informatie betreffende de te bestellen gerechten.
We kozen als voorgerecht breekbrood, wat heel smakelijk was en lekker warm werd opgediend, als hoofdgerecht een roodbaars die voortreffelijk bereid was, we hebben ervan genoten en is zeker voor herhaling vatbaar.
En bedankt voor de zeer vriendelijke bediening.

Anoniem at 25 December 2013

7.0 Cuisine 7 | Service 8 | Atmosphere 6

In het kader van de restaurant-week zijn wij hier op een zondagavond gaan eten. Aangename verrassing; in de omgeving van de locatie wordt niet aangegeven dat er ook een restaurant gevestigd is. Ruim opgezette tafelopstelling en prachtig terras aan de bosrand. Binnen helaas wel gehorig.
Aangezien ik zelf geen vlees eet, werd het speciale menu voor mij aangepast naar een vismenu. Heerlijke combinatie van smaken, normale porties met voldoende bijgerechten en borden fraai opgemaakt. Wij komen zeker nog een keer terug!

Anoniem at 03 September 2013

6.7 Cuisine 6 | Service 7 | Atmosphere 7

25-8 gegeten voorgerecht was lekker en mooi op gemaakt.Hoofd gerecht klein stukje vlees niet de keus voor vis of vlees jammer.Dessert was lekker maar niet bijzonder.

Anoniem at 30 August 2013

8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Wij hebben een geweldige hightea gehad. In buffet vorm heel bijzonder maar super goed verzorgt. Met heel vriendelijk personeel. Mijn dochter is zwaar allergisch voor vis en dat werd meteen uit het hele buffet gehaald. Super bedankt daarvoor. Zo kon zij ook eens echt genieten.

Anoniem at 26 April 2013

8.0 Cuisine 9 | Service 7 | Atmosphere 8

We hadden een geslaagde avond. Het eten was heerlijk, echt speciale gerechten. De bediening was supervriendelijk, hoewel we het mandje brood pas tijdens o.ns voorgerecht kregen, terwijl we uitgehongerd waren door de lange heenreis.. De entourage was oke. Een minpunt was dit: op de site van diningcity stond een foutief adres van dit restaurant vermeld, waardoor we lang hebben moeten zoeken en dolen op een zeer regenachtig moment. We werden hier behoorlijk sikkeneurig van en stonden op het punt om huiswaarts te gaan. Het verrukkelijk eten maakte veel goed.

Anoniem at 10 March 2013

Map All restaurant deals in Berg en Dal

Zevenheuvelenweg 48 A 6571 CK Berg en Dal

About Holthurnsche hof

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Berg en Dal
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities