Knife fork icon red

Gauchos Den Haag

8,7 (48 reviews)

What people say of Gauchos Den Haag

8.7
(48 reviews)
Food
8.8
Service
8.8
Atmosphere
8.4
Write a review

"PRIMA!"
9.0 Cuisine 10 | Service 7 | Atmosphere 10

Het was een vriendelijk ontvangst door en zeer professionele ober. (29-12)
Arrangement (dinner en 3x wijn) was prima , ondanks de beperkte keuze Het enige wat raar was dat je een meerprijs betaald voor een Portwijn, terwijl je partner maar 2 consumpties (frisdrank) benuttigde terwijl hij er 3 mocht. Ondanks... goed gegeten en gedronken via dinner-cheque. Ik kom zeker weer terug.

Alida. at 10 January 2020

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een woord super❣️ en het saus op het toetje killed it...dulce leche

Small 0772e5bed0
Jeannesca Fornerino at 08 January 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Super lekker gegeten. Vriendelijk personeel. Wij hebben een heerlijke avond gehad!

Eveline at 05 January 2020
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Prima en lekker gegeten en gedronken, maar wel een heel beperkt menu door de actie. Keuze uit 2 voor-, 2 hoofd- en 2 nagerechten.

Marjan at 03 January 2020
Verified

"Koud!"
7.3 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 6

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door wat later bleek een uitstekende ober. De gastdame daarentegen mag nog wel een cursusje klantvriendelijkheid volgen, niet begroeten bij binnenkomst en tevens te zakelijk, niet echt vriendelijk. De warmte in de zaak ontbrak ook, zeker achter in de zaal was het ijskoud. Hier w...

Read full review

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door wat later bleek een uitstekende ober. De gastdame daarentegen mag nog wel een cursusje klantvriendelijkheid volgen, niet begroeten bij binnenkomst en tevens te zakelijk, niet echt vriendelijk. De warmte in de zaak ontbrak ook, zeker achter in de zaal was het ijskoud. Hier werd ook bij navraag niets aan gedaan. Tip doe er dikke gordijnen voor in de winter...
Eten was prima en niets op aan te merken.
Keuze: voorgerecht tomatensoep of salade, biefstukje of zalm en toe, kaasplankje of dame blanche. Wij kozen voor de salade en de biefstuk, prima kwaliteit!
In het aanbod met een waarde van €80,— voor €60,— zat ook een “ drankpakket” met daarin 2 glazen champagne ( bleek een bubbel uit Zuid America te zijn) Geen champagne dus, maar het was niet slechter dan een gemiddelde cava. Bij het hoofdgerecht namen wij 2 glazen wijn ( ook keuze voor of bier of fris in de opties)
Wij gingen voor de wijn en vroegen naar de soorten die zij schonken bij de zeer klantvriendelijke ober. Hij gaf ons een keuze uit 2 soorten rood en 2 soorten wit. Een vriendelijk meisje kwam met de flessen en wij konden proeven...... totdat de gastdame(cheffin) dit zag en iedereen onmiddellijk terugfloot. In de aanbieding zat alleen een simpele (minder lekkere) huiswijn......... smaken verschillen natuurlijk maar een keuze moet je de klanten toch geven. Onze ober vond dit eigenlijk ook en zorgde ervoor dat in het 2e glas wel de goede wijn werd ingeschonken....
Tip:
Niet alleen de kok maakt een goed restaurant juist ook het personeel en management en natuurlijk de ambiance (doe iets aan die kou!) De kok en de ober krijgen van ons in ieder geval een dikke 10!

Rob at 30 December 2019
Verified

Map All restaurant deals in The Hague

Oude Molstraat 46 2513 BB The Hague

About Gauchos Den Haag

Gauchos Grill-Restaurant in The Hague is one of the oldest Dutch establishments. De Oude Molstraat, with its authentic facades, is located in the historic Hofkwartier, next to Noordeinde Palace.

This old Dutch area has developed into a pleasant city center. A nice place for a royal night out with a tender steak or a creative fish dish. Also on the patio.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in The Hague

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities