Knife fork icon red

Payal

6,5 (19 reviews)

What 19 people say about Payal

6.5
(19 reviews)
Food
6.9
Service
6.9
Atmosphere
5.7
Write a review

3.3 Cuisine 1 | Service 6 | Atmosphere 3

Wij konden niet kiezen voor de duurste eten garnalen prima lust ik ook niet, maar toen ik zei ik zou graag voor de zalm kiezen toen was het er niet. Het eten was ook niet lekker. Voor gerecht vier stukjes kibbeling. Het nagerecht was het enige wat lekker was. En dat was ijs dame blanche Dus hier komen wij nooit meer

Marjo Kramer at 26 August 2020
Verified

6.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 5

Goed eten, maar de toegankelijkheid is slecht, vooral nu de enige toegangsweg was opgebroken (hadden jullie wel, mogen zeggen!)

H van Steenis at 29 January 2020
Verified

"Latest experience"
2.7 Cuisine 5 | Service 2 | Atmosphere 1

Na dit restaurant meer dan 20 jaar te hebben ebruikt, zal ik in de toekomst mijn vrienden en gewoontes elders meenemen omdat het geleidelijk naar mijn mening is gedaald. Eerdere e-mails zijn onbeantwoord gebleven. Betreffende de resevering van afgelopen weekend. Het positieve was dat het eten ok was. De minipunten w...

Read full review

Na dit restaurant meer dan 20 jaar te hebben ebruikt, zal ik in de toekomst mijn vrienden en gewoontes elders meenemen omdat het geleidelijk naar mijn mening is gedaald. Eerdere e-mails zijn onbeantwoord gebleven. Betreffende de resevering van afgelopen weekend. Het positieve was dat het eten ok was. De minipunten waren echter. Geen tafelgesprek van de eigenaar die meer tijd met zijn laptopdoorbracht. Er was geen tafelkleed- alleen papier rollen. De kaars had op het papier gelekt. De kandelaar zat vast aan het papier. De eigenaar maakte de houder los waardoor het papier scheurder. Het papier was niet vervangen. Er was geen bestek voor het hoofdgerecht en dus moesten we het bestek van het voorgerecht gebruiken.

Ontevreden at 23 December 2019
Verified

2.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 2

De Dal soep was instantsoep, de fish pakora waren 4 kleine kibbelingen met een beetje sweet chilisaus en toen het hoofdgerecht werd gebracht zei de serveerder hardop tegen iemand anders: 'Het zijn gewoon hele vervelende mensen' (er had net iemand telefonisch een bestelling geplaatst). Zeer onprofessioneel om zoiets ...

Read full review

De Dal soep was instantsoep, de fish pakora waren 4 kleine kibbelingen met een beetje sweet chilisaus en toen het hoofdgerecht werd gebracht zei de serveerder hardop tegen iemand anders: 'Het zijn gewoon hele vervelende mensen' (er had net iemand telefonisch een bestelling geplaatst). Zeer onprofessioneel om zoiets te zeggen terwijl je mensen aan het serveren bent. Hier gaan wij nooit meer naartoe.

Lieneke at 14 December 2019
Verified
Payal responded at 14 December 2019

Beste,

Wij serveren al 26 jaar het zelfde huisgemaakte dalsoep. Nooit gehoord dat de dalsoep een ''instant soep is''? De fish pakora is geen kibbeling, maar victoria baars. Dit staat ook duidelijk op de kaart aangegeven. Misschien moet u ook even kijken wat kibbeling precies is. De fish pakora is totaal geen kibbeling dus. U kunt wel heel leuk overal een 2 op geven en doen alsof niks gesmaakt heeft, maar dan zouden jullie niet alles opgegeten hebben (geen resten over) en zeggen dat alles naar wens is, wanneer hier naar gevraagd word? Mijn advies is, om de vragen zoals: heeft het gesmaakt en is alles naar wens, eerlijk te beantwoorden. Wat betreft de telefonische contact met de andere klant, heb ik geen flauw idee waar u het over heeft. En als dat gebeurt, gaat dat u helemaal niets aan en heeft u hier niets mee te maken. Verhaal heeft altijd 2 kanten. U luistert af en dat is ook niet netjes van u. Inplaats van ons manieren te leren, leer zelf manieren mevrouw. Kennelijk is het heel makkelijk om onterecht achter een laptop een review te schrijven!!!!


"Dichte deur"
2.0 Cuisine 2 | Service 2 | Atmosphere 2

We hadden gereserveerd voor 18:00, maar stonden voor een dichte deur.

Jos Dekker at 31 October 2019
Verified
Payal restaurant responded at 31 October 2019

geachte heer dekker,

Wij zijn gisteren genoodzaakt de restaurant te sluiten ivm lekkage in de keuken. Wij konden de situatie niet meer tijd verbeteren. Wij hebben netjes alle reserveringen opgebeld om uit te leggen wat aan de hand is. Ik heb u 3 keer in de loop van dag gebeld maar steeds werd er niet opgenomen. U kunt dit ook zien bij u gemiste oproepen in u telefoon. Na 3 keer bellen hebben we ook diningcity gevraagd om contact met u op te nemen. het is jammer dat het zo is gegaan maar het was niet mogelijk om contact met u te krijgen.

Map All restaurant deals in Almere

Deventerpad 10 1324 EE Almere

About Payal

Restaurant Payal is located in Almere. Here dishes are served with unique flavor combinations. The menu is inspired by the most culinary regions in India, which makes for delicious creations. During your visit you can enjoy a phenomenal view of the 'Weerwater'. The service staff ensures that you lack nothing, which makes the experience completely and exceptional.

So don't wait any longer and book a table to taste the delicious dishes and fantastic hospitality yourself!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Almere

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities