Knife fork icon red

De Zevende Hemel

7,9 (126 reviews)

What people say of De Zevende Hemel

7.9
(126 reviews)
Food
7.9
Service
7.8
Atmosphere
8.0
Write a review

"Opnieuw thuiskomen"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het was misschien wel anderhalf jaar geleden dat we voor het laatst in de Zevende Hemel hebben gegeten. Bij binnenkomst was er direct een gevoel van ""JA!!" en nadat we er een poosje waren: dit is opnieuw thuiskomen. We hebben genoten van een heerlijk 3- gangen menu, perfect!! We beleefden een fantastische avond ond...

Read full review

Het was misschien wel anderhalf jaar geleden dat we voor het laatst in de Zevende Hemel hebben gegeten. Bij binnenkomst was er direct een gevoel van ""JA!!" en nadat we er een poosje waren: dit is opnieuw thuiskomen. We hebben genoten van een heerlijk 3- gangen menu, perfect!! We beleefden een fantastische avond onder het toeziend oog van diverse engelen aan de wand en volgens ons werden we ook deze avond bediend door engelen!!!! Bravo. We komen graag nog eens weer en zullen de Zevende Hemel daar waar mogelijk aanprijzen.

Meindert & Sity - Assen at 17 March 2015

"heerlijk gegeten en aangename sfeer"
7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

Dankzij de restaurantweek voor het eerst bij dit restaurant gegeten. Voortreffelijk drie gangen menu in een prettige omgeving. De pianomuziek die af en toe klinkt maakt het extra aangenaam.

Henri at 15 March 2015

"Hemels gegeten!"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk 3-gangen verrassingsmenu gegeten met veel variatie, enorm vriendelijke positieve bediening en een gezellige sfeer zo met de live pianomuziek die werd gespeeld. Heerlijk genieten!

Gemma at 14 March 2015

"Lekker en gezellig"
7.0 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 7

Lekker en gevarieerd gegeten. Van alles wat. Er zat tussen elke gang ruim een uur en dat was te lang. Ook omdat de eenvoudige stoeltjes niet echt lekker zitten. We hebben 3,5 uur gezeten en dat was echt veel te lang. Of hoopte men op veel drinken???

Kosjka at 08 March 2015

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Heerlijk gegeten. Wij waren er veel eerder dan afgesproken, maar dat was geen enkel probleem. Het was wel leuk dat af en toe iemand van de bediening achter de piano ging zitten

Freddy at 07 September 2014

Map All restaurant deals in Groningen

Zuiderkerkstraat 7 9712 PZ Groningen

About De Zevende Hemel

In de Zevende Hemel you can eat justified.


You can choose from our mondly changing menu. Our kitchen is French- Italian. You always fing Vegetarian dishes, Vegan dishes Biologic dishes and fish dishes. You can choose your own menu. We have an extensive wine arrangement. 

We have an intimate sphere and on Thursday, Friday and Saturday you can enjoy live piano music. We also take care of arrangemetns for groups, lunches, drinks and Diners at all times.


The Seventh Heaven, you can sound good food. 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Groningen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities