Knife fork icon red
Update - Consequences for your reservation.

De Burgemeester*

8,9 (600 reviews)

What 600 people say about De Burgemeester*

8.9
(600 reviews)
Food
9.1
Service
9.0
Atmosphere
8.5
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten, genoten van de vriendelijkheid, alertheid en bescheidenheid van de bediening. Dikke aanrader!

Simone at 25 September 2020
Verified

"Heerlijke avond , verrassend eten"
7.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 4

Eten was heerlijk en verrassend.
Inrichting was mooi maar niet echt gezellig

Monique Schreuder at 25 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten! Heel veel aandacht besteed aan eten en serveren.

Rwitu Stam at 23 September 2020
Verified

9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Nadat de vorige twee reserveringen niet door zijn gegaan ivm familiaire omstandigheden en corona, is het de derde keer wel gelukt om een avond door te brengen bij de Burgemeester. En dat is feest kan ik gerust schrijven/zeggen. De gerechten zijn gebalanceerd, goed uitgekiend, passend qua opbouw en structuur en met e...

Read full review

Nadat de vorige twee reserveringen niet door zijn gegaan ivm familiaire omstandigheden en corona, is het de derde keer wel gelukt om een avond door te brengen bij de Burgemeester. En dat is feest kan ik gerust schrijven/zeggen. De gerechten zijn gebalanceerd, goed uitgekiend, passend qua opbouw en structuur en met een uitgebreide wijnkaart (wijnboek is meer op zijn plaats) of de suggesties van de sommelier gaat dat prima hand-in-hand. Het personeel is niet opdringerig of aanwezig maar past uitstekend in deze setting; niet te strak maar vooral ontspannen voor iedereen en dat werkt aanstekelijk.

Ieder gerecht is tegelijk heerlijk en fotogeniek, dus aan de binnenkant en buitenkant een plaatje. We kunnen rustig stellen dat het culinair niveau in Nederland in de afgelopen 15 jaar omhoog is geschoten en dat merk je aan alles bij dit restaurant zonder afstandelijk te zijn. Niet te stijf. Een absolute aanrader voor een avondvullend programma van amuse tot friandise.

Wij zaten buiten in de deels gesloten veranda die op verzoek geheel kan worden gesloten. Hier zie je af en toe een auto voorbij komen / parkeren, maar dat is zeker niet hinderlijk.

Het hoeft denk ik geen betoog dat we hier weer een keer naar toe gaan. En ja, het is de hogere prijsklasse maar een avond op deze wijze invullen mag m.i. ook wat kosten.

Martin Jansen at 19 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een FANTASTISCHE avond gehad. Alles klopte. Het sublieme eten, de uiterst vriendelijke en kundige bediening, de ambiance. Een aanrader, dus voor ons een terugkomer....

Olaf Wijnants Labree at 18 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Linschoten

Raadhuisstraat 17 3461 CW Linschoten

About De Burgemeester*

Restaurant De Burgemeester is located in the Old Town Hall in Linschoten. In the middle of the green heart of Linschoten, located in the cozy village. Upon entering you will immediately receive a warm welcome from the team, led by Anne Spruijt-Hövels.

The kitchen brigade led by Sander Spruijt provides the most beautiful culinary dishes with a focus on top quality. The service provides a casual atmosphere and serves the best wines to make your experience unforgettable.

The restaurant asks you to state any allergies or dietary requirements in advance. If you do not do this and this is stated in the restaurant on the evening itself, they will charge a supplement of € 10 per change in the menu.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Linschoten

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities