Knife fork icon red

De Burgemeester*

€62.50

5 course Michelin dinner

De Burgemeester*

8,9 (575 reviews)

5 course Michelin dinner €62.50

Reserve a table

Deal
5 course Michelin dinner
€62.50

De Burgemeester* is proud owner of 1 Michelin star and serves a delicious 5 course surprise Michelin menu.

Enjoy a delicious and well priced dinner at Michelin star restaurant De Burgemeester*. Book your star table now!

Attention! The amount of seats are limited.

The restaurant kindly asks you to mention if you have any allergies or dietary requirements ahead of time. If you are unable to do so and don't inform them until the evening itself, they are required to charge a supplement of €10,- per change in the menu.

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 29 February 2020
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of De Burgemeester*

8.9
(575 reviews)
Food
9.1
Service
9.0
Atmosphere
8.5
Write a review

8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

Lovely evening at de burgermeesters

FW at 22 February 2020
Verified

"Individuele smaakexplosies"
9.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 7

Wat een heerlijk avondje. Buiten regen en wind, binnen aandacht en heerlijk eten. Het begint al met de amuses, die stuk voor stuk een eigen, originele, presentatie en smaaksensatie bieden. Alle gangen van het verrassingsmenu zien er uit als ware kunststukjes en de complexe bereidingen geven alle papillen de kans om ...

Read full review

Wat een heerlijk avondje. Buiten regen en wind, binnen aandacht en heerlijk eten. Het begint al met de amuses, die stuk voor stuk een eigen, originele, presentatie en smaaksensatie bieden. Alle gangen van het verrassingsmenu zien er uit als ware kunststukjes en de complexe bereidingen geven alle papillen de kans om te helpen bij het genieten. Een aanrader voor mensen die van mooie presentaties, heerlijk eten en vriendelijk personeel houden. De sfeer van de ruimte is wat koel. De mensen creëren de warmte. Super.

Small 642033e078
Leo Genius at 21 February 2020
Verified

"Eerste kennismaking via diningcity "
8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

Het eten was heerlijk, de wijn erg goed passend bij het eten. Nette service, niets opdringerigs.
Het was voor ons de eerste keer bij de Burgemeester en ook privé in een sterrenrestaurant. Dit maakte wel dat ik mij niet helemaal op mijn gemak voelde tot de kok was langs geweest omdat alles onbekend was en er geen ...

Read full review

Het eten was heerlijk, de wijn erg goed passend bij het eten. Nette service, niets opdringerigs.
Het was voor ons de eerste keer bij de Burgemeester en ook privé in een sterrenrestaurant. Dit maakte wel dat ik mij niet helemaal op mijn gemak voelde tot de kok was langs geweest omdat alles onbekend was en er geen uitleg werd gegeven. Het persoonlijke contact met de keuken via de kok en daarna de uitvoering van onze wensen was voortreffelijk.

Miranda Blokker-Veldhuis at 17 February 2020
Verified

"Kunst gecombineerd met verfijnde en een verrassende smaak"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben hier gedineerd in combinatie met het 5 gangen chef’s taste menu. Mooie verfijnde gerechten met verrassende smaken. Goede en snelle service met ruimte voor persoonlijke aandacht. De dranken zijn aan de prijs, maar dat is het wel waard voor een mooie memorabele avond in een ongedwongen ontspannen ambiance. We komen zeker nog eens terug!

Small 8dcf17ca48 Small 995b8f26c5 Small f811eb108f Small 1cc6fb406d Small 7ebcbec440 Small 41c3f74ab8 Small 52afc8a9fc Small ac585dfaea Small a437284980 Small b1788993ad Small 683c062234 Small 87fedd7e5d
Esther Arntz at 16 February 2020
Verified

"Zeer feestelijk en lekker eten!"
9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Langere tijd niet meer bij de burgemeester gegeten. Na de verbouwing ziet het er prima uit. Het eten was super! Voor mij (met vlees) en voor mijn vega vriendin ook. Alle gangen en amuses top. Ook de flow was prima. Een klein minpuntje: op het laatst koffie en rekening was de vaart er opeens uit. Te druk met andere gasten om ons dinner een beetje vlot af te wikkelen.

Teun van der Hoek at 09 February 2020
Verified

Map All restaurant deals in Linschoten

Raadhuisstraat 17 3461 CW Linschoten

About De Burgemeester*

In a small place called Linschoten, in the middle of the 'Green Heart', lays restaurant de Burgemeester which is housed in an old town hall. The kitchen team which is led by Sander Spruijt and Tommy Janssen is focused on delivering the best quality and listening to what their customers want. Hostess Anne Hövels and sommelier Rodney Bottenberg and their team will make your evening complete with their outstanding skills. The restaurant has an enthusiastic and relaxing atmosphere to make your culinary experience unforgettable!

Sparkling, pure, enthusiastic, hospitable, in short: we hope to welcome you soon!

The restaurant kindly asks you to mention if you have any allergies or dietary requirements ahead of time. If you are unable to do so and don't inform them until the evening itself, they are required to charge a supplement of €10,-per change in the menu.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Linschoten

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities