Knife fork icon red

't Klooster

8,7 (99 reviews)

What 99 people say about 't Klooster

8.7
(99 reviews)
Food
8.9
Service
8.6
Atmosphere
8.5
Write a review

"verzorgd en lekker gegeten"
8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

Heel verzorgd en lekker gegeten. De porties zijn bescheiden maar in het 5-gangen surprise menu was het toch zeker voldoende. Aardige amuses ook. Het terras is natuurlijk prachtig aan de Mazijk in Wijk en dat met ondergaande zon op een zwoele avond. Dat voordeel hadden we.

Jhr Mr Th.W.R.M. Serraris at 09 September 2016

"Een heerlijk avondje uit"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Zoekend naar de ingang van het restaurant kom je via een hofje bij de entree. Een vriendelijke ontvangst, een mooie entourage en daarna een verrassingsdiner. Vooraf twee amuses, heel fijn van smaak. Wij sloegen het aanbod van een amuse van oesters af, maar naast onze tafel zaten 4 heren hier heerlijk van te genieten...

Read full review

Zoekend naar de ingang van het restaurant kom je via een hofje bij de entree. Een vriendelijke ontvangst, een mooie entourage en daarna een verrassingsdiner. Vooraf twee amuses, heel fijn van smaak. Wij sloegen het aanbod van een amuse van oesters af, maar naast onze tafel zaten 4 heren hier heerlijk van te genieten. De drie voorgerechten waren heel smaakvol en afwisselend, met bij iedere gang een uitleg van het gerecht. De smaakpapillen zijn echt aan het werk gezet.
Op een gegeven moment ben je de tel kwijt en vraag je je af hoeveel gangen je nog te gaan hebt. Niet dat we een vol gevoel hadden, maar meer nieuwsgierig naar wat voor een mooie opgediende gerechten wij nog zouden krijgen. Het hoofdgerecht was een mooi in lapjes gesneden sudderlapje, zo zacht maar niet taai, vergezeld van heel mooi opgemaakte groente. Ook het dessert was om te zoenen. Wij hebben ons laten verrassen en heerlijk gegeten. Vooral complimenten aan de kok, die van iedere gang een mooi tafereeltje heeft gemaakt. De bediening was bijzonder vriendelijk en gastvrij. Al met al een heerlijk avondje uit met vrienden en zeker voor herhaling vatbaar.

Ellen Peek at 03 September 2016

"Super zomer avond "
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Zeer hoog nivo in de keuken
Super lokatie
Elke gang een verrassing

Lennard bouwman at 25 August 2016

"Weer een geslaagde avond"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het eten was weer een klasse apart.
Het hele team van t Klooster wil perfectie neerzetten, dit lukt.
Heerlijk gegeten, we komen zeker weer

Eric at 10 July 2016

"Goede sfeer en heerlijk gegeten!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Behalve dat we heerlijk hebben gegeten (vooral de kwartel was heerlijk!), hing er ook nog eens een heel fijne sfeer! Absolute aanrader! We gaan zeker nog eens terug.

Michel en Joke at 29 May 2016

Map All restaurant deals in Wijk bij Duurstede

Markt 15 3961 BC Wijk bij Duurstede

About 't Klooster

In the past few years - Toby, Roy and Rik - have each come to their own vision about food and the gastronomic world. Independently of each other, in various hospitality environments: the Netherlands and abroad. Coincidence has brought us together. And - coincidentally or not - our visions seem to be the same. Like flavors that match! We want to bring the excitement back in the food. But also the purity. Our guests must once again have faith in what they eat. They need to know that the food on their plate is authentic. Our kitchen demonstrates where we come from and where our food comes from. That is why it is inevitable that we emphasize pure cooking with a focus on flavors. We would like to invite you to go on an adventure with us and discover the ultimate taste of your surroundings. Exciting and pure.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Wijk bij Duurstede

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities