't Klooster

French
8,7 (99 reviews)
95%
Free cancellation

You can cancel your reservation at this restaurant any time.

What 99 people say about 't Klooster

8.7 Based on 99 reviews. 95% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Subliem"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Onwijs lekker gegeten met fantastische wijnarrangement erbij

Yvonne Dreves at 15 March 2020
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Was heeeeeerlijk

engel at 20 February 2020
Verified

7.3 Cuisine 7 | Service 8 | Atmosphere 7

Wij waren bij dit restaurant uitgekomen via de Gall & Gall kortingactie. Gezellige entourage, leuk interieur. De bediening was prettig en deskundig, met respect voor het eten en de gast. Hoewel ik begrijp dat een kortingactie beperkingen met zich meebrengt, vind ik het jammer als er helemaal geen keuzemogelijkheid i...

Read full review

Wij waren bij dit restaurant uitgekomen via de Gall & Gall kortingactie. Gezellige entourage, leuk interieur. De bediening was prettig en deskundig, met respect voor het eten en de gast. Hoewel ik begrijp dat een kortingactie beperkingen met zich meebrengt, vind ik het jammer als er helemaal geen keuzemogelijkheid is. De gerechten waren echter origineel, lekker en goed van kwaliteit. Overall waren de porties voldoende. Dat was vooral door het zg. hoofdgerecht (gang 3), maar dat kwam pas na ruim twee uur. Op zich was het geen straf om langer in de gezellige entourage te verblijven, maar dat doen wij liever in het kader van 'uitbuiken' met een kop koffie dan met een knorrende maag in afwachting van het hoofdgerecht. Wellicht was het deze avond nogal druk - in ieder geval waren alle tafels bezet.

M Groen at 03 February 2020
Verified

"Smaakexplosie"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het was een absolute top avond. Fantastische eten, uitstekende bediening in een mooie oude pand met veel geschiedenis. De diverse gerechten waren een echte smaakexplosie. Dat ik geen grotere tip heb achter gelaten is de enige minpunt van de avond.

Jan de foodlover at 09 December 2019
Verified

"dining with the stars"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We waren al heel lang van plan om eens te gaan eten in 't Klooster maar het kwam er maar niet van. Wat hebben we genoten van een heerlijk 5 gangen menu in deze woning van de bisschop van Utrecht! Van het begin tot het einde werden we verrast door de prachtig opgemaakte borden met subtiele smaken die volledig in harm...

Read full review

We waren al heel lang van plan om eens te gaan eten in 't Klooster maar het kwam er maar niet van. Wat hebben we genoten van een heerlijk 5 gangen menu in deze woning van de bisschop van Utrecht! Van het begin tot het einde werden we verrast door de prachtig opgemaakte borden met subtiele smaken die volledig in harmonie waren. Hier komen we zeker terug omdat alles gewoon goed was en we ook op een zeer plezierige en deskundige manier werden bediend.

Supergenieter Bets at 30 November 2019
Verified

Map All restaurant deals in Wijk bij Duurstede

Show phone number

About 't Klooster

Cuisine: French

In the past few years - Toby, Roy and Rik - have each come to their own vision about food and the gastronomic world. Independently of each other, in various hospitality environments: the Netherlands and abroad. Coincidence has brought us together. And - coincidentally or not - our visions seem to be the same. Like flavors that match! We want to bring the excitement back in the food. But also the purity. Our guests must once again have faith in what they eat. They need to know that the food on their plate is authentic. Our kitchen demonstrates where we come from and where our food comes from. That is why it is inevitable that we emphasize pure cooking with a focus on flavors. We would like to invite you to go on an adventure with us and discover the ultimate taste of your surroundings. Exciting and pure.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Wijk bij Duurstede

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities