To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

Aandacht voor Eten

€27.00

Fantastic 4 course dinner! (9 dishes)

Aandacht voor Eten

8,8 (59)

Fantastic 4 course dinner! (9 dishes) €27.00

Reserve a table

Deal
Fantastic 4 course dinner! (9 dishes)
€27.00

Enjoy a delicious 5-course dinner in the heart of Utrecht!

Delicious dining with a large group or intimate, at the front of the restaurant or at the back of the secret garden. Imagine yourself in Italy among the olive trees! The secret garden has a sun roof, which can be opened wonderfully in good weather.

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 31 December 2019
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of Aandacht voor Eten

8.8
(59 reviews)
Food
8.7
Service
9.1
Atmosphere
8.6
Write a review

6.7 Cuisine 6 | Service 7 | Atmosphere 7

Prettige en aangename sfeer, tot 1958 was dit de banketbakkerij van mijn ouders dus ook nieuwsgierig naar de veranderingen.

Jos Timmer at 13 November 2019

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Het restaurant was gezellig en de service was goed. Het eten was erg lekker. Alleen vond ik het erg tegenvallen dat we alle gerechten moesten delen, inclusief het hoofdgerecht. Het voorgerecht was een gedeelde plank, dat was gezellig en logisch. Maar het tussengerecht en het hoofdgerecht was gewoon één bord waar we vanaf moesten scheppen en de hoeveelheid was ook voor 1 persoon. Ik vind het erg jammer en heel zonde van mijn geld, dat we voor één menu 37 euro hebben betaald, maar halve gerechten kregen. Hierdoor beveel ik dit restaurant helaas niet aan. Jammer, want wanneer er iets meer zorg was besteed aan eigen borden en iets grotere porties, had ik dit een goed restaurant gevonden.

Hanneke at 27 October 2019

4.0 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 4

Helaas was het geen fantastisch 4 gangen diner zoals aangegeven op de diningcity website.
We kregen een familie tafel menu. Dit betekende dat met uitzondering van de plank met anti pasti. Waarop redelijk rekening gehouden werd met 4 personen ( alhoewel een uitje delen met 4 best moeilijk is). De rest op twee borden werd geserveerd welke zonder verdere op dien bestek gedeeld kon worden op kleine bordjes. Kortom het was
eigenlijk een menu voor een persoon wat gedeeld moest worden met twee personen. Tja dan is het eigenlijk best een duur menu en is de prijs waarde verhouding zoek. Hiervan tijdens het eten melding gemaakt ook aangegeven dat het niet past bij de belofte van diningcity. Echter er werd aangegeven dat dit een verouderde site was en dat hierna gekeken ging worden. Er waren hier al eerder klachten over gemeld, werd ons mede gedeeld. Helaas past de avond dan niet meer bij de verwachting.Het eten was zeker niet slecht maar ook zeker niet bijzonder. Niet echt een aanrader.

Georgette at 24 October 2019

6.0 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 4

Het eten was lekker, maar toch ben ik minder enthousiast dan voorheen. Dat heeft deels te maken met de gerechten, maar ook met de omgeving rond onze tafel. Het lawaai van de tafel naast ons was overweldigend. Een groep van een man of twintig overheerste echt alles. Fijn dat ze hun nagerecht achterin het restaurant mochten gaan uitkiezen en eten. Einde van de avond eindelijk rust. Mijn opmerking na afloop over de hinder had weinig effect. Bediening was vriendelijk, maar niet meer dan dat. Jammer. Mijn enthousiasme voor dit restaurant was enorm, maar is nu wat minder.

WendyB at 10 October 2019

7.3 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 6

Prima gegeten, maar geen grootse smaaksensatie.
Bediening is wel erg goed: vriendelijk en bekwaam.

Fijnproever at 08 October 2019

Map All restaurant deals in Utrecht

Biltstraat 29 3572 AC Utrecht

About Aandacht voor Eten

There is no purer love than the love of food. Restaurant Aandacht voor Eten in Utrecht spoils the guests with pure products and delicious Italian dishes.

At restaurant Aandacht voor Eten you can dine intimately or with a large group, in front of the restaurant or in the back of the secret garden. When you enter the garden, you get the feeling of Italy when you imagine yourself under the olive trees. The secret garden also has an open roof that can be opened in good weather.

Restaurant Aandacht voor Eten takes your culinary wishes into account. This way you have a wide choice of delicious dishes on the authentic menu. In addition, delicious seasonal dishes are also served. Come enjoy the delicious culinary creations of restaurant Aandacht voor Eten!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Utrecht

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities