Knife fork icon red
Update - Consequences for your reservation.

Graphite*

9,3 (45 reviews)

What 45 people say about Graphite*

9.3
(45 reviews)
Food
9.6
Service
9.2
Atmosphere
9.2
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Gekozen voor het 10 items menu. Een persoonlijk welkom bij binnenkomst. Loungmuziek die speelt is zacht genoeg om je tafelgenoot te kunnen verstaan en hard genoeg om geen hinder van andere gast gespekken te hebben. Alles items waren heerlijk van smaak en een plaatje voor het oog. Wij komen zeker nog terug.

Joke at 07 November 2019

"DINER - MUZIEK = 9 - 0"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Restaurant Graphite is op zich een pareltje. Al de binnenkomst is spannend en het kleine restaurant met 9 tafeltjes is intiem en gezellig. Het diner is perfect met uitgekiende mooie kleine gerechten die in een prettig tempo worden geserveerd. De wijnen zijn uitstekend maar wel wat aan de dure kant. De service is att...

Read full review

Restaurant Graphite is op zich een pareltje. Al de binnenkomst is spannend en het kleine restaurant met 9 tafeltjes is intiem en gezellig. Het diner is perfect met uitgekiende mooie kleine gerechten die in een prettig tempo worden geserveerd. De wijnen zijn uitstekend maar wel wat aan de dure kant. De service is attent en behulpzaam. Dit alles wordt echter grotendeels te niet gedaan door een, voor onze oren tenminste, totaal verkeerde muziekkeuze, met te harde doordringende eentonige computer gegenereerde dreunen, dat meer in een disco of oerwoud hoort dan in een chic restaurant en duidelijk alleen bedoeld is als arbeidsvitamine voor de werkende vrij jonge witte- en zwarte brigade, maar waar de meeste goed betalende gasten. die ongestoord willen converseren, niet op zitten te wachten. Toch hebben wij een memorabele avond genoten, maar zullen dit bijzondere restaurant echter alleen aanraden aan stokdove vrienden en kennissen of verdwaalde hardhorende tieners met een koptelefoon op!

J.J. Beijnes at 01 November 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Some placets simply have it all: atmosphere, experience and superb food. In top of that the staf treats you like real King & Queens. I need to come back here soon 🖤🖤🖤

Astrid Sabel at 19 October 2019
Verified

"Good times :)"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Great staff, great staff and amazing food!

John Lassen at 10 October 2019
Verified

"Erg lekker gegeten"
7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Wat een heerlijk menu en wat hebben wij lekker gegeten. De service was uitstekend, en we hebben genoten van de avond.
De sfeer en ambiance is heel persoonlijk, en je moet er van houden. Wij vonden het wat onpersoonlijk aandoen, en het was wat donker.
Maar als je hier van houdt, is het een fantastische plek om echt te genieten van het heerlijke eten!

Frits Beerthuizen at 04 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Paardenstraat 15III 1017CX Amsterdam

About Graphite*

Peter Gast (1 Michelin star, 16/20 Gault&Millau points) has earned his spurs in the past 16 years as chef of restaurant 't Schultenhues in Zutphen. Now it's time for the next step; Graphite, a Speak Easy restaurant in the center of Amsterdam.

The setting is reminiscent of bars at the time of the American Prohibition. An intimate yet spacious restaurant, dishes with great flavors!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities