Knife fork icon red

Jasmijn & Ik

9,3 (16 reviews)
100%

What 16 people say about Jasmijn & Ik

9.3
(16 reviews)
Food
9.6
Service
9.3
Atmosphere
9.0
100%
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Zoals altijd zeer smaakvolle gerechten, mooi opgemaakt. Je waant je even in Azië. En het personeel draagt bij aan een zeer prettige sfeer. Tip: probeer de zelfgemaakte ijsthee met citroengras en geniet

Foody at 02 October 2020
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 9

Erg lekker eten. Dit maak je absoluut niet zelf. Ook leuk dat het een moderne interessante mix van diverse Aziatische keukens is. Mooi erbij passende Italiaanse wijn.

Daphne. at 01 October 2020
Verified

"Amazing!"
9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 9

Amazing food, a great service, for a great night

Filipe at 24 September 2020
Verified

9.0 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 8

Gisteravond hebben wij bij Jasmijn & ik goed gegeten. Chefs menu van de restaurantweek bestond uit een amuse, tussengerecht, hoofdgerecht en een dessert. Tussengerecht was echt comfortfood: Koreaanse smakelijke hartige pannenkoekjes met garnalen met een lichtgekruide dipsaus, goed heet opgediend, het hoofdgerecht be...

Read full review

Gisteravond hebben wij bij Jasmijn & ik goed gegeten. Chefs menu van de restaurantweek bestond uit een amuse, tussengerecht, hoofdgerecht en een dessert. Tussengerecht was echt comfortfood: Koreaanse smakelijke hartige pannenkoekjes met garnalen met een lichtgekruide dipsaus, goed heet opgediend, het hoofdgerecht bestond uit gamba’s met een pittige tomaten-tamarindesaus met gebakken snijbonen en een frisse salade van juliënne gesneden spitskool, wortel en mango. Alles ook weer goed warm geserveerd met een kommetje jasmijnrijst voor twee erbij. De frisse salade combineerde goed met de gamba’s. Tenslotte kregen we een licht, fris en romig dessert: bolletje lavendelkleurige litchisorbet bovenop een laagje mousse van limoenmascarpone. Litchi was duidelijk te proeven en combineerde ook goed met de frisse romige luchtige mascarpone. Ik dronk verse jasmijnthee hierbij en mijn man een biertje van de tap. Verder nog huisgemaakte gemberlimonade. Aangenaam zoet en zuur. De drankjes waren prima. De porties waren ook goed. We waren blij dat we niet een hapje bij ons drankje bij naastgelegen conculega hadden genomen. Zag dat de Koreaanse pannenkoekjes en dit dessert niet op de vaste kaart staan. Graag zien we die daarop komen om nog een keer te kunnen proeven. De bediening was prima!

Levensgenieters at 23 September 2020
Verified

"Gewoon goed"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Dit is een goed Aziatisch restaurant. We aten hier vanwege restaurantweek dus ik heb de kaart niet gezien. Wat we kregen voorgeschoteld was allemaal lekker en goed bereid. Ik was blij dat de koriander echt naar koriander smaakte, en niet zoals de koriander die je typisch bij de supermarkt krijgt. De bediening was vriendelijk, de prijs gunstig.

Marc van Kreveld at 23 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Utrecht

Kanaalstraat 219 3531 CH Utrecht

About Jasmijn & Ik

Asian restaurant Jasmijn & Ik is located in the always pleasant Lombok in Utrecht.

At Jasmine & Ik can enjoy culinary Thai, fresh Vietnamese and mild Cantonese cuisine.

The Jasmine & Ik chefs make everything themselves, just like in Asia, work with organic ingredients and serve meat and fish dishes, vegetarian dishes and vegan dishes.

The friendly service is happy to pamper you and makes you feel like you are in Asia!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Utrecht

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities