Knife fork icon red

Restaurant PIT

€52.50 €36.50

Amazing 5-course chef's dinner

Restaurant PIT

9,4 (74 reviews)

Amazing 5-course chef's dinner €52.50 €36.50

Reserve a table

Deal
Amazing 5-course chef's dinner
€52.50 €36.50

Restaurant Pit is one of the best restaurants in the Netherlands, based on the reviews with an average 9,4!

You can now enjoy an amazing 5-course chefs dinner!

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 31 May 2020
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of Restaurant PIT

9.4
(74 reviews)
Food
9.5
Service
9.5
Atmosphere
9.1
Write a review

6.7 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 6

Redelijk goed gegeten. Hier en daar wel wat verbeter punten zo vonden wij het hoofdgerecht erg tegen vallen. Qua smaak waren sommigen producten zeer hoog op smaak en ándere producten dan weer niet.
Prima wijnen, maar wel jammer dat de meeste ook gewoon te verkrijgen zijn in de betere wijn winkels ( jammer dat ze ...

Read full review

Redelijk goed gegeten. Hier en daar wel wat verbeter punten zo vonden wij het hoofdgerecht erg tegen vallen. Qua smaak waren sommigen producten zeer hoog op smaak en ándere producten dan weer niet.
Prima wijnen, maar wel jammer dat de meeste ook gewoon te verkrijgen zijn in de betere wijn winkels ( jammer dat ze niet echt iets speciaals hadden qua aanbod in het arrangement daarmee merk ik het verschil wel tussen het top segment van dining city en het midden segment waar naar mijn mening restaurant pit in valt )
Verder was het een prima avond prijs kwaliteit gezien aan de hoge kant als je alles bij elkaar optelt aan het einde van de avond ( vooral in vergelijking met een sterrenzaak of daar tegen aan, zoals benoemde zaken in de lekker of gault millau gids )

Culinaire fijnproever at 07 October 2019
Restaurant PIT responded at 07 October 2019

Beste,

Hartelijk dank voor uw recensie, wij zullen met het team uw opmerkingen intern bespreken en hierop letten.

De wijnen zijn niet zomaar te verkrijgen in de betere wijn winkels. Alleen de wijn winkels (40 winkels over heel Nederland) die aangesloten zijn bij deze organisatie: www.lesgenereux.nl kunnen de wijnen inkopen die wij serveren en wij op onze wijnkaart hebben.
Onze wijnleverancier werkt ook alleen maar rechtstreeks met de wijnboer en hebben geen grote inkoop bedrijven ertussen zitten. De lijntjes tussen de wijnleverancier en de wijnboer zijn heel kort.
Wij krijgen juist zeer veel complimenten over onze wijnen, omdat wij niet de standaard wijnen schenken.

De prijs/kwaliteit verhouding is uw mening, maar wij krijgen hier eigenlijk altijd positieve feedback over.

Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen bij PIT, en heten u ook graag van harte welkom in de toekomst.


"Heerlijk gegeten. "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Nu voor de 2e keer wezen eten en het was weer geweldig .
Verrassende amuses met smaak combinaties waar je elke keer weer van op kijkt . En ook de andere gerechten zijn top .
Ook serveren ze lekkere wijnen en weet het personeel veel te vertellen over de gebruikte producten .
Oftewel , een restaurant met een super keuken , fijn personeel en ook nog voor een eerlijke prijs .

Stefan at 06 October 2019
Restaurant PIT responded at 07 October 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Koken met passie en bijzondere smaakbeleving"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Dit gezellige restsurant met een warme ontvangst is zeer aan te bevelen. Zeer verrassende smaakvolle gerechten en super mooi opgediend! We hebben een fantastische avond gehad.

Monique at 05 October 2019
Restaurant PIT responded at 07 October 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Avondvullend verwend worden!!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben onze goede vrienden getrakteerd op een 'avondvullende verrassing'. Steeds weer kwam de bediening met een mooi opgemaakte lekkere verrassing uit de keuken. Het vriendelijke personeel geeft bij ieder gerecht uitleg over de ingrediënten die verwerkt zijn en ook de bijbehorende wijn wordt tot in detail uitgele...

Read full review

We hebben onze goede vrienden getrakteerd op een 'avondvullende verrassing'. Steeds weer kwam de bediening met een mooi opgemaakte lekkere verrassing uit de keuken. Het vriendelijke personeel geeft bij ieder gerecht uitleg over de ingrediënten die verwerkt zijn en ook de bijbehorende wijn wordt tot in detail uitgelegd. Van land, streek, druivensoort, smaak of afdronk, van iedere wijn weet je vooraf diverse eigenschappen zodat je bij het drinken ook bewust wordt van de smaken die net verteld werden.
De recente verbouwing heeft het restaurant goed gedaan. Het interieur is modern en de kleurencombinaties zijn heel mooi gekozen. Alles is nu goed passend bij het jeugdige team. Zij doen hun uiterste best om er een lekkere en geslaagde avond van te maken.
Hartelijk bedankt, we komen gauw weer terug. Lieve groet, Carien

Carien at 05 October 2019
Restaurant PIT responded at 07 October 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Genieten van begin tot eind"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Elk gerecht was weer een sensationele verrassing. Heerlijk. De wijze waarop de borden zijn opgemaakt getuigt van vakmanschap en passie. Het bijbehorende wijnarrangement is een waardevolle aanvulling op alle smaakcombinaties. Alleen maar complimenten.

Johan at 05 October 2019
Restaurant PIT responded at 07 October 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.

Map All restaurant deals in Heeswijk-Dinther

Raadhuisplein 7 5473 GC Heeswijk-Dinther

About Restaurant PIT

The modern restaurant PIT is located in the warm village of Heeswijk-Dinther. The restaurant has a unique character. The modern, refined and challenging kitchen is influenced by inspiration from all over the world. The kitchen uses quality ingredients and products from the relevant season. At restaurant PIT you can have a nice dinner all evening and enjoy the tastiest dishes. Come quickly to the restaurant PIT and experience it for yourself.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Heeswijk-Dinther

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities