Knife fork icon red

Restaurant PIT

€52.50 €36.50

Amazing 5-course chef's dinner

Restaurant PIT

9,4 (74 reviews)

Amazing 5-course chef's dinner €52.50 €36.50

Reserve a table

Deal
Amazing 5-course chef's dinner
€52.50 €36.50

Restaurant Pit is one of the best restaurants in the Netherlands, based on the reviews with an average 9,4!

You can now enjoy an amazing 5-course chefs dinner!

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 31 May 2020
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of Restaurant PIT

9.4
(74 reviews)
Food
9.5
Service
9.5
Atmosphere
9.1
Write a review

"Restaurant met eigen karakter van ongekend hoog niveau"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Geweldig gegeten en wat een fantastische leuke bediening. De koks staan net als de bediening met veel plezier in de keuken dat kun je zien en proeven. Dit is geen restaurant als alle restaurant het heeft een eigen karakter en dat is echt fantastisch om deze beleving mee te maken. Wij komen zeker vaker terug. Complimenten en blijf vooral zo doorgaan.

Pieter at 08 October 2019
Restaurant PIT responded at 08 October 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Fantastisch"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fantastische avond gehad! Een warme ontvangst, vriendelijke en gastvrije bediening. Prachtige smaakcombinaties op het bord met mooie begeleidende wijnen die je niet overal tegen komt. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden voor anderen. Wij komen zeker terug.

Juul at 07 October 2019
Restaurant PIT responded at 08 October 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Superavond "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk smaakvolle avond gehad. Attente bediening, mooie uitleg van de bijpassende wijnen

Marjo at 07 October 2019
Restaurant PIT responded at 08 October 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.


"Pit"
7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Mis de warmte van restaurant t sentiment
De amuse miste verfijning
Voorgerecht was lekker
Hoofdgerecht iets aan de kouden kant als je het mij vraagt. Maar wel smaakvol

Dessert was absoluut niet mijn ding. Te veel zomerse smaken. Hier heeft de chef de plank mis geslagen. Ook was de opmaak zeer slordi...

Read full review

Mis de warmte van restaurant t sentiment
De amuse miste verfijning
Voorgerecht was lekker
Hoofdgerecht iets aan de kouden kant als je het mij vraagt. Maar wel smaakvol

Dessert was absoluut niet mijn ding. Te veel zomerse smaken. Hier heeft de chef de plank mis geslagen. Ook was de opmaak zeer slordig tegen over de anderen gangen.
Mijn tafelgenoot vond overigens de kazen veel te koud, en heeft dit gemeld aan de bediening. Helaas geen respons op gehad

Marieke at 07 October 2019
Restaurant PIT responded at 07 October 2019

Beste Marieke,

Wij zijn met Restaurant PIT een nieuwe en moderne weg ingeslagen waarbij wij de periode van Het Sentiment hebben afgesloten. Wij gaan zeker met uw opmerkingen aan het werk en vinden het erg vervelend dat uw avond niet compleet was.

Het dessert, Ananas/Tonkaboon en Rozemarijn zijn juist smaken die momenteel in het seizoen zijn.

Wij zullen de opmerkingen binnen ons team bespreken, en hopen dat wij u in de toekomst nogmaals mogen ontvangen.


"Fantastisch gegeten!"
9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Wat een geweldige smaaksensaties! Zo verfijnt prachtig opgemaakt een genot voor het oog en zoooo lekker. Nog nooit zo heerlijk gegeten. Het was een feestje voor mij en mijn gezin. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Ook de vega gerechten et heel veel zorg en liefde bereidt. Top

Lilian Verstraelen at 07 October 2019
Verified
Restaurant PIT responded at 07 October 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens.

Map All restaurant deals in Heeswijk-Dinther

Raadhuisplein 7 5473 GC Heeswijk-Dinther

About Restaurant PIT

The modern restaurant PIT is located in the warm village of Heeswijk-Dinther. The restaurant has a unique character. The modern, refined and challenging kitchen is influenced by inspiration from all over the world. The kitchen uses quality ingredients and products from the relevant season. At restaurant PIT you can have a nice dinner all evening and enjoy the tastiest dishes. Come quickly to the restaurant PIT and experience it for yourself.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Heeswijk-Dinther

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities