Knife fork icon red

Restaurant PIT

€52.50 €36.50

Amazing 5-course chef's dinner

Restaurant PIT

9,4 (74 reviews)

Amazing 5-course chef's dinner €52.50 €36.50

Reserve a table

Deal
Amazing 5-course chef's dinner
€52.50 €36.50

Restaurant Pit is one of the best restaurants in the Netherlands, based on the reviews with an average 9,4!

You can now enjoy an amazing 5-course chefs dinner!

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 31 May 2020
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What 74 people say about Restaurant PIT

9.4
(74 reviews)
Food
9.5
Service
9.5
Atmosphere
9.1
Write a review

"Lekker eten terwijl de tijd voorbij vliegt"
9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten en prettige bediening met goede informatie en wijn advies

R Frantzen at 21 November 2019
Verified

"Topper"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Het verrassingsmenu zat inderdaad vol verrassingen. Smakelijk bereide gerechten, waarbij alle smaakpapillen aan het werk worden gezet en waarbij ook veel aandacht is besteed aan de vormgeving. Prettige bediening met goede uitleg over hetgeen geserveerd werd, waarbij ruim de tijd werd genomen om vragen te beantwoorde...

Read full review

Het verrassingsmenu zat inderdaad vol verrassingen. Smakelijk bereide gerechten, waarbij alle smaakpapillen aan het werk worden gezet en waarbij ook veel aandacht is besteed aan de vormgeving. Prettige bediening met goede uitleg over hetgeen geserveerd werd, waarbij ruim de tijd werd genomen om vragen te beantwoorden. De wijnen in het aanbevolen wijnarrangement pasten uitstekend bij de gerechten. Kortom: Genoten van een heerlijk diner in een prettige sfeer en met fijne bediening.

Ton Sulsters at 10 November 2019
Verified

"Heerlijk"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben heerlijk gegeten met een diversiteit aan smaken en goede duidelijk en gezellige uitleg. Aanrader! 0

Roy at 21 October 2019
Verified

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Alle hapjes, voorgerecht en hoofdgerecht prima
Dessert vond ik iets te zomers

Wel had de tonkaboon (wat in het dessert zit ) mijn intresse gewekt. Wat nu blijkt schrok ik heel erg van. In sommigen landen is de tonkaboon al verboden. Namelijk uit onderzoeken blijkt dat tonkabonen zeer slecht voor de gezondhei...

Read full review

Alle hapjes, voorgerecht en hoofdgerecht prima
Dessert vond ik iets te zomers

Wel had de tonkaboon (wat in het dessert zit ) mijn intresse gewekt. Wat nu blijkt schrok ik heel erg van. In sommigen landen is de tonkaboon al verboden. Namelijk uit onderzoeken blijkt dat tonkabonen zeer slecht voor de gezondheid is.

Het kan lever schaden aanbrengen en de bloedstolling verminderen.
Aangezien dat ik lever patiënt ben schrok ik hiervan.

Ik weet niet of de chef/baas hiervan op de hoogte is /was. Maar mijn mening is wel dat een goede chef product specificaties van het product bekijkt en was dit zeker tegen gekomen. En had dat moeten overwegen of hij dit wel wilde serveren.

Maar verder prima gegeten, toch moest ik dit melden.

Mevrouw vd d at 09 October 2019
Restaurant PIT responded at 09 October 2019

Beste mevrouw,

Dank u wel voor uw recensie,

Over de tonkaboon:
Wij zijn hiervan op de hoogte, alleen is het zo dat alleen bij een grote hoeveelheid en veel gebruik er bewezen is dat het schadelijk zou “kunnen” zijn. Wij halen de tonkaboon uit het product en trekken alleen de smaak uit de tonkaboon dus u eet de tonkaboon ook niet in zijn geheel op. Verder weken wij eerst de tonkaboon in alcohol waardoor de schadelijke werking coumarine afgebroken zou worden.

Het dessert zijn smaken die op dit moment in het seizoen zijn.


"Lekker"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Lekker gegeten alleen al die 10e die mensen geven een beetje overdreven altijd ruimte voor verbetering

Harrie at 09 October 2019
Restaurant PIT responded at 09 October 2019

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw reservering. Graag tot ziens

Map All restaurant deals in Heeswijk-Dinther

Raadhuisplein 7 5473 GC Heeswijk-Dinther

About Restaurant PIT

The modern restaurant PIT is located in the warm village of Heeswijk-Dinther. The restaurant has a unique character. The modern, refined and challenging kitchen is influenced by inspiration from all over the world. The kitchen uses quality ingredients and products from the relevant season. At restaurant PIT you can have a nice dinner all evening and enjoy the tastiest dishes. Come quickly to the restaurant PIT and experience it for yourself.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Heeswijk-Dinther

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities