Junior by De Driezeeg

Modern | €€
9,3 (6 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 6 mensen zeggen over Junior by De Driezeeg

9.3 Gebaseerd op 6 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met zijn drietjes gegeten en het was echt top kwaliteit en neem ook de tijd want het is n avondvullend programma😉.

Brigitte op 24 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Verrassend lekker eten: super fine dining in een ontspannen sfeer

Boudewijn op 22 maart 2019

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Lekker eten en goede bediening

Ton op 22 maart 2019

"Verrassend lekker gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Met z'n tweeen hebben we tijdens de restaurantweek genoten van een bijzonder lekker 4 gangen diner, met een apart en verfrissend karakter. We kozen voor een verrassingsmenu. Elke gang bestaat uit 2 gerechtjes (ook het dessert) die ieder afzonderlijk ook echt een verrassende smakencombinatie zijn. Omdat niets aan de ...

Lees hele review

Met z'n tweeen hebben we tijdens de restaurantweek genoten van een bijzonder lekker 4 gangen diner, met een apart en verfrissend karakter. We kozen voor een verrassingsmenu. Elke gang bestaat uit 2 gerechtjes (ook het dessert) die ieder afzonderlijk ook echt een verrassende smakencombinatie zijn. Omdat niets aan de gerechten standaard is kregen we de beschrijving van het menu keurig in een envelop mee om te kunnen nagenieten.
Daarnaast is de service fijn, zoals je mag verwachten. De benadering aan tafel is op een prettige manier persoonlijk. Het enige minpunt was de duur van de zit, bijna 4 uur, waarbij het vooral lang duurde voordat we het hoofdgerecht kregen. We begrepen dat het avondvullende programma ook zo bedoeld was. Voor ons toch best lang. Mogelijk dat anderen dat juist prettig vinden.
We zullen er zeker weer dineren!

Chavelli op 21 maart 2019

"Bóven verwachting!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij kenden de driezeeg als café en friettent dus we waren héél benieuwd! Nou ‘t was écht boven verwachting!! Wat hebben we ‘n súper avond gehad, ‘t eten was zó goed! Héérlijke wijnen bij de gerechten! Wij raden Junior by de Driezeeg iedereen aan!

Barbara van den Akker op 17 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Berlicum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Junior by De Driezeeg

Keuken: Modern

Er wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit producten en de gerechten worden op een originele manier geserveerd.

De sfeer in het restaurant is gezellig en ontspannen. Het koken achter de bar en op onze smoker geeft je de mogelijkheid om te zien hoe de gerechten bereid worden.

Ook de bar van De Driezeeg is een must-visit: naast de uitgebreide cocktailkaart worden er verschillende gin-tonics geserveerd. Natuurlijk kun je hier ook genieten van een lekker hapje aan de bar.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Berlicum e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden