Knife fork icon red

Fred**

8,9 (949 reviews)
94%

What 949 people say about Fred**

8.9
(949 reviews)
Food
9.2
Service
8.8
Atmosphere
8.6
94%
Write a review

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

we hebben een heerlijke middag gehad!!!!
super lekker gegeten
een extra gang en een heerlijk glas met bubbels vooraf
een feest op je tong alle smaken thanks!!!!

Fleur Huizer at 24 August 2010

7.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 7

Prima middag gehad, airco standje te koel naar onze mening.
Weinig aanmerkingen, geen 'wow'
Toilet inderdaad errrrrug bijzonder, inrichting en linnen overigens ook echt prachtig.

Scarlet Poppelier at 24 August 2010

6.0 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 6

Restaurant met een bijzondere uitstraling, wat uiteraard hoge verwachtingen schept. Het draaide echter uit op een teleurstelling. Het eten geserveerd tijdens onze lunch was prima, creatief en goed op smaak, maar de bediening vertoonde meerdere malen slordigheden. Zo is mij na het apperitief en tijdens niet meer gevr...

Read full review

Restaurant met een bijzondere uitstraling, wat uiteraard hoge verwachtingen schept. Het draaide echter uit op een teleurstelling. Het eten geserveerd tijdens onze lunch was prima, creatief en goed op smaak, maar de bediening vertoonde meerdere malen slordigheden. Zo is mij na het apperitief en tijdens niet meer gevraagd of ik iets bij de gangen wilde drinken. Hier was ik erg verbaasd over, en zowel de lege wijnglazen als het allang genuttigde aperitiefglas van mijn partner bleven de gehele middag op tafel staan zonder dat het iemand is opgemerkt(!).

Ook werd het water niet bijgeschonken, terwijl mijn glas meer dan 20 minuten leeg was (waarschijnlijk had ik dit zelf moeten doen). Het riep bij ons sterk het beeld op dat onze tafel werd verwaarloosd. Het bestek werd bij het hoofdgerecht gesmeten op tafel. Na afloop zijn de jassen ook niet aangegeven en moesten wij er zelf naar gaan zoeken. Op dit sterrenniveau hoeft een gast de bediening op dergelijke simpele handelingen niet te wijzen en ben daarom met gemengde gevoelens vertrokken. Wij zullen dan ook niet snel terugkomen. Jammer.

L. at 24 August 2010

8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Wij hebben enorm genoten van elk gerecht(en van alle wijnen)bij Fred. Het woord goddelijk is meerdere malen uitgesproken. Sfeer en service was prima.
(en was wat het dames toilet prachtig!)

Hanny de Jong at 24 August 2010

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

IVM Dining with the stars bij Fred's wezen eten. Wat een heerlijke ervaring, prachtig restaurant, eten fantastisch met een mooi verhaal erbij. Kortom een groot feest om eens mee te maken. Aanrader !!

Jannine Brierley at 01 July 2010

Map All restaurant deals in Rotterdam

Honingerdijk 263-265 3063 AM Rotterdam

About Fred**

Fred Mustert has been in the top league of Dutch gastronomy for many years.
 
He built his foundations as a cook at  Restaurant Zwethheul in Schipluiden and later developed an enviable reputation as “patron-cuisinier” at Restaurant La Vilette, where he earnt the business a much coveted Michelin star. He views his new restaurant on the Honingerdijk as a fantastic challenge.
 
With every new day the chef musters all of his sensory talents to give shape to his passion. With the assistance of his adept black and white brigade of waiting staff, he works tirelessly towards the top, bringing his own unique signature to the menu.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities