Knife fork icon red

Fred**

€210.00 €137.50

Gastronomic 5-course All Inclusive dinner

Fred**

8,8 (885)

Gastronomic 5-course All Inclusive dinner €210.00 €137.50

Reserve a table

Deal
Gastronomic 5-course All Inclusive dinner
€210.00 €137.50

Restaurant Fred** in Rotterdam now offers an amazing All Inclusive 5-course dinner.

The All Inclusive arrangement is:

- Sparkling aperitif
- 3 amuses
- 5-course menu
- Wineparing
- Tablewater
- Coffee/tea with homemade sweets

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 22 September 2019
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of Fred**

8.8
(885 reviews)
Food
9.1
Service
8.8
Atmosphere
8.6
Write a review

"Lekker eten"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Het eten was echt subliem. Ik lust normaal geen lamsvlees maar liet me verrassen. Ik heb het lamsvlees met smaak opgegeten. De rest van de gerechten was ook super lekker. De bijpassende wijnen waren ook echt top.
De bediening vonden we een beetje minder. Je bord was nog maar net leeg of ze stonden er al om het weg te nemen. Dat was iets minder. Voor de rest was de bediening vriendelijk en een leuke babbel mee gedaan.
Ik zou zo terug willen.

Bjorn Adriaenssen at 02 August 2019

"Top diner"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Op 3 juli 2019 hier weer eens hier gegeten, mooie smakelijke gerechten en bijpassende wijnen, wel een beetje aan de prijs. Het Fred s fluitje vond mijn man lekker, maar helaas na de tweede waren ze op. Attente bediening en fijne sfeer, gerechten waren top. Wij komen zeker nog eens terug.

Glenda Van Veen Roomer at 11 July 2019

"Helaas geen herhaling van die fantastische ervaring een paar jaar geleden "
8.7 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 10

Fantastisch 5 gangen diner via Dining City , echt super lekker en apart. Voldoende broodjes steeds (houden wij van), alleen jammer dat als je aan hebt gegeven niet meer te willen een ander lid van de bediening gewoon weer een nieuwe neerlegt. 1 persoon had bij ons water en toen de 1e fles leeg was werd er niet gevraagd of er nieuwe gewenst was maar gewoon doorgeschonken en dus bleef er 3/4 fles over en die staat dus wel op de rekening, geen waterarrangement dus maar per fles . Even vragen was wel netjes geweest. Amuses en gang 1+2 werden in flink tempo doorgestampt. Niet erg maar meteen daarna werd de wijn voor gang 3 neergezet en dat duurde dus erg lang voor die kwam (wijn bijna op en 2 glazen water op in de tussentijd). Slokje wijn erbij kon er kennelijk niet af voor die 12.50 euro per glas in een wijnarrangement wat toch wel HEEL ERG aan de prijs is. Na een fantastische ervaring een paar jaar geleden hier (met heel andere crew, toen vnl ervaren mannen) was het al met al toch niet de ervaring waar we op gehoopt hadden dus voorlopig gaan we de lange reis uit Zandvoort waarschijnlijk even niet maken hier naar toe

Koper at 04 July 2019

"Zeker 2 sterren voor het eten maar de rest kan beter"
7.3 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 6

Hier gegeten met zijn tweetjes op een donderdagavond met een actie van Dining With the Stars. Heerlijke en verfijnde gerechtjes met veel verschillende smaken die perfect bij elkaar pasten. Genoten van dit 5 gangen diner, niet veel en niet te weinig. Mijn partner koos voor een wijnarrangement en ik voor een schenkwijn (per glas), overigens zeer weinig keuze in het zelf uitzoeken van de schenkwijnen. Het wijnarrangement was oké, maar kan nog beter passend gemaakt worden. De uitleg van de wijnen en van de gerechten waren goed te verstaan, duidelijk en niet te snel! Onze ervaring was toch vaak:" wat werd er nu verteld?" Vriendelijke ontvangst binnenkomst, veel bediening, niet lang moeten wachten op de volgende gangen. Restaurant was bijna vol. De dames hadden een A-lijn jurkje aan met een saai patroon, kan beter, zeker bij deze jonge meiden. De heren kunnen ook een wat frisser outfitje gebruiken, maar dat is persoonlijke smaak. Vond de heren vriendelijker dan de dames, dames soms zelfs een beetje uit de hoogte, waarom? Geen zin of moe? Ik had een mooi uitzicht op de keuken waarin rustig en beheerst gewerkt werd! Inrichting mooi maar kan meer aankleding gebruiken. Het tafelkleed leek een beetje op een tafelkleed uit een Chinees restaurant, moest het aanraken om te voelen of het stof was of papier....ben er nog niet uit wat het is. Of lag dit er omdat wij "actie-eters" waren?! Pluspunt zeker is het kleine tafeltje voor je tas, jammer dat dit dan niet in toilet aanwezig was, daar moest ik mijn tas op de grond zetten. Toilet ruimte is werkelijk prachtig en heel schoon, echter, ik stoor me altijd aan afvalbakjes met voetpedaal en WC-borstels in het zicht, dus ook hier, er zijn hele mooie oplossingen die verwerkt worden in een muur, dus uit het zicht. Ondanks de minpuntjes komen wij er zeker een keer terug.

Angel at 28 June 2019

7.3 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 6

Eten was top niks op aan te merken.Daar tegenover vonden we het wijn arrangement zeer slecht omdat we half gevulde glazen kregen voor de prijs van 12.50 per glas. We hebben hier iets van gezegd maar kregen een drupje erbij. Sommige dames van de bediening waren chagerijnig en niet klant gericht.

Margaret & Peter at 28 June 2019

Map All restaurant deals in Rotterdam

Honingerdijk 263-265 3063 AM Rotterdam

About Fred**

Welcome at Restaurant Fred** in Rotterdam. Fred Mustert has been in the top league of Dutch gastronomy for many years.
 
He built his foundations as a cook at  Restaurant Zwethheul in Schipluiden and later developed an enviable reputation as “patron-cuisinier” at Restaurant La Vilette, where he earnt the business a much coveted Michelin star. He views his new restaurant on the Honingerdijk as a fantastic challenge.
 
With every new day the chef musters all of his sensory talents to give shape to his passion. With the assistance of his adept black and white brigade of waiting staff, he works tirelessly towards the top, bringing his own unique signature to the menu.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities