Knife fork icon red

De Kersentuin

8,1 (28 reviews)

What 28 people say about De Kersentuin

8.1
(28 reviews)
Food
8.2
Service
8.3
Atmosphere
7.9
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Voor de 2e keer gegeten binnen een maand. Het eten was gevarieerd en werd rekening gehouden met allergieën en voedingswensen. De service was top, vriendelijk en attend. de sfeer heel gezellig, mijn gasten waren erg tevreden.

Trutchka Bouterse at 28 October 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

top bediening en gezellige sfeer ik heb al een 2e reservering staan service is top en lekker eten

Trutchka Bouterse at 19 October 2019
Verified

"Fantastisch"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Wij hadden het Diningcity menu gekozen afgelopen zaterdag. Mooie gerechten die goed in balans zijn. Uitstekende wijnkaart maakt het geheel af. Komen zeker terug!

Janny de Groot at 07 October 2019

"Heerlijk gegeten"
8.0 Cuisine 7 | Service 10 | Atmosphere 7

We kwamen voor de overheerijke 'tosti'. Helaas was die van de kaart gehaald. Lichtelijk teleurgesteld bestelde we allemaal iets anders. De gerechten waren boven verwachting lekker. Hoog op smaak, verrassende smaken. Het was alleen jammer dat de saus bij de crab, de vulling van de bladerdeeggrondjes bij de sucade en...

Read full review

We kwamen voor de overheerijke 'tosti'. Helaas was die van de kaart gehaald. Lichtelijk teleurgesteld bestelde we allemaal iets anders. De gerechten waren boven verwachting lekker. Hoog op smaak, verrassende smaken. Het was alleen jammer dat de saus bij de crab, de vulling van de bladerdeeggrondjes bij de sucade en de asperge-tapenade bij de vis veel te zout was. Anders waren we waarschijnlijk vandaag nog een keer terug gegaan om alles nog een keer te eten.
De Rioja was heerlik, de ham de lekkerste ooit en de desserts zalig. De bediening hel goed en vriendelijk. Het is wel jammer dat als het later op de avond 'leger' wordt het ook meteen veel kouder in de zaak wordt.

Anja at 20 October 2018

"Genieten in de Kersentuin"
6.3 Cuisine 7 | Service 4 | Atmosphere 8

Een goede prettig ontvangst. Hoge verwachting werd helaas niet waargemaakt. Passende wijn bij de gerechten zijn vergeten, en persoonlijke aandacht ontbrak. Het eten was heerlijk, mooi opgemaakt en zeer smakelijk.

Trudy at 21 January 2018

Map All restaurant deals in Amsterdam

Dijsselhofplantsoen 7 1077 BJ Amsterdam

About De Kersentuin

Restaurant De Kersentuin (The Cherry Garden) is located at the Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam South. Red sofas and white set tables adorn the restaurant. The atmosphere is upscale but casual.


Here you will discover a culinary excellence at a fair price. French cuisine as a basis are beautiful and innovative dishes created. De Kersentuin is pure, classic and innovative at the same time, with an emphasis on quality.


Restaurant De Kersentuin is known for its attentive service. They create an informal and welcoming atmosphere. In addition, they have knowledge about the dishes, ingredients and wines.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities