Knife fork icon red

Op de Poort

9,3 (75 reviews)
100%

What 75 people say about Op de Poort

9.3
(75 reviews)
Food
9.3
Service
9.4
Atmosphere
9.2
100%
Write a review

"Heerlijk gegeten in Op De Poort in Megen!"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Wij zijn verrast met de gerechten en de amuses met onverwachte smaken. De kok heeft er iets speciaals van gemaakt en dat is uitstekend gelukt. Geslaagde combinatie van 2 soorten vis of vlees en er was veel aandacht besteed aan de opmaak van de borden.
Wij vonden het fijn, dat we een keuze konden maken uit 3 gerecht...

Read full review

Wij zijn verrast met de gerechten en de amuses met onverwachte smaken. De kok heeft er iets speciaals van gemaakt en dat is uitstekend gelukt. Geslaagde combinatie van 2 soorten vis of vlees en er was veel aandacht besteed aan de opmaak van de borden.
Wij vonden het fijn, dat we een keuze konden maken uit 3 gerechten per gang en eventueel een tussengerecht, wat we natuurlijk hebben gedaan.
Misschien is het mogelijk om ook een keuze te maken bij het dessert.
Wij zaten in het wat kleinere gedeelte van het restaurant, maar hoorden, dat er plannen zijn voor een verhuizing binnen Megen, dat zou mooi zijn.
De bediening was vriendelijk en attent. Het was gewoon Top!

Hans en Marian Weynschenk at 13 September 2020
Verified

8.3 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 6

We hebben zeer lekker en verrassend gegeten. De bediening was prima en het personeel was uitermate vriendelijk. Een echte aanrader.

Anita O'Connor at 12 September 2020
Verified

"Lekker eten in ontspannen sfeer."
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Goed restaurant met erg vriendelijke en gezellige medewerkers, die zorgen voor een ontspannen sfeer. Het eten was van zeer goede kwaliteit met enkele verrassende smaken, alleen het dessert behoeft wat meer aandacht. Het wijnarrangement paste soms goed, soms minder bij de gerechten.

Hans at 11 September 2020
Verified

9.3 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 9

Heel lekker gegeten in een bijzondere historische omgeving, en heel relaxte sfeer. De gastvrouw en gastheer zorgen dat het je aan niets ontbreekt en serveren de verrukkelijke en verrassende gerechten van het 3 gangen menu. Er is per gang keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Een warme tussengang kan nar wens worden t...

Read full review

Heel lekker gegeten in een bijzondere historische omgeving, en heel relaxte sfeer. De gastvrouw en gastheer zorgen dat het je aan niets ontbreekt en serveren de verrukkelijke en verrassende gerechten van het 3 gangen menu. Er is per gang keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Een warme tussengang kan nar wens worden toegevoegd. Dat is zeker aan te raden, want de rendang van varkenswang was niet te versmaden. Andere hoogtepunten: de ceviche van coquilles en het dessert. Maar ook de vegetarische curry viel in de smaak. Goede wijnen complementeren het geheel. We komen graag eens terug, hier en op de nieuwe locatie (voormalig restaurant den Uiver). Aanbevolen!

Gerard at 06 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Topavond gehad!

Jean-Paul Meulendijks at 06 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Megen

Torenstraat 28 5366 BK Megen

About Op de Poort

Restaurant Op de Poort is located in the historic town of Megen, on the banks of the Maas. The restaurant is located under the old prison tower, which dates from the 14th century. At the time, Megen was a settlement town, with a wall that was meant to protect the inhabitants against outsiders. Whoever committed a crime ended up in the prison tower and was "Op de Poort". The tower has completed its task and is now, after more than 600 years, still standing in its full glory on the dike.

While you enjoy the beautiful view, chef Robbert Megens will bring his creativity back to your plate.

Enjoy modern dishes in a classic setting, with a delicious matching wine. Restaurant Op de Poort in Megen still radiates the authentic of Megen, but the kitchen is modern and always up to date with the latest trends.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Megen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities