Knife fork icon red

Op de Poort

9,3 (75 reviews)
100%

What 75 people say about Op de Poort

9.3
(75 reviews)
Food
9.3
Service
9.4
Atmosphere
9.2
100%
Write a review

"Super"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben met z'n vieren heerlijk gegeten. Prachtig opgemaakte borden en zeer smakelijk. Naast het menu kregen we een amuse van het huis en heerlijke zoetigheden bij de koffie.

Martin van den Blink at 05 May 2019
Verified

"Heerlijk gegeten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Afgelopen zaterdag hier heerlijk gegeten met het Dining City festival. Het eten was heel erg lekker, voorgerecht was gemarineerde zalm, daarna tussengerecht van zeeduivel met buikspek (jammie), hoofdgerecht was botermalse eend en het toetjes was een palet van heerlijke mousses en mango-ijs. Na een heerlijke cappucci...

Read full review

Afgelopen zaterdag hier heerlijk gegeten met het Dining City festival. Het eten was heel erg lekker, voorgerecht was gemarineerde zalm, daarna tussengerecht van zeeduivel met buikspek (jammie), hoofdgerecht was botermalse eend en het toetjes was een palet van heerlijke mousses en mango-ijs. Na een heerlijke cappuccino met zelfgemaakte bonbons. De bediening was erg vriendelijk, en we hadden ook nog eens uitzicht op de ooievaar die in het nest op de toren zat. We hebben genoten, zeker voor herhaling vatbaar!

anita at 29 April 2019
Verified

"Super!"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben een superavond gehad. Lekker eten. Mooi samengesteld verrassingsmenu. De geserveerde borden zagen er heel mooi opgemaakt uit. De bediening is top.

Monique Gloudemans at 27 April 2019
Verified

"Lekker uit"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Omdat we met vakantie waren een restaurant opgezocht die ons leuk leek. Goed getroffen gezellig, lekker op ons gemak zitten smullen van de bereidselen van de kok. Top.

J&L at 26 April 2019
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Prima gegeten, leuk verrassingsmenu, goed wijntje er bij. Leuke bediening ook. Het restaurant zelf is niet het meest moderne, maar het eten dat ze serveren is gewoon prima en ook value for money. Een aanrader.

Paul Smink at 22 April 2019
Verified

Map All restaurant deals in Megen

Torenstraat 28 5366 BK Megen

About Op de Poort

Restaurant Op de Poort is located in the historic town of Megen, on the banks of the Maas. The restaurant is located under the old prison tower, which dates from the 14th century. At the time, Megen was a settlement town, with a wall that was meant to protect the inhabitants against outsiders. Whoever committed a crime ended up in the prison tower and was "Op de Poort". The tower has completed its task and is now, after more than 600 years, still standing in its full glory on the dike.

While you enjoy the beautiful view, chef Robbert Megens will bring his creativity back to your plate.

Enjoy modern dishes in a classic setting, with a delicious matching wine. Restaurant Op de Poort in Megen still radiates the authentic of Megen, but the kitchen is modern and always up to date with the latest trends.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Megen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities