Knife fork icon red
Special Restaurant Week XXL edition - Click here for our recommended toprestaurants - Book now

Restaurant Hemingway

8,7 (227 reviews)

What 227 people say about Restaurant Hemingway

8.7
(227 reviews)
Food
8.8
Service
8.7
Atmosphere
8.7
Write a review

"Lekker anders genieten "
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

5 gangen verrassingsmenu gekozen. Lekker verwend.
Vegetarisch, vis en kip. Verrassend lekker bereid.

Sophia van Meel at Today
Verified

7.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 7

Op het zonovergoten terras werden enkele amuses gevolgd door mooie gerechten met nog meer fijne smaakcombinaties. De geadviseerde drankjes pasten er prima bij. Het was een uitstekende kennismaking.

F. van de Velde at 21 September 2020
Verified

6.3 Cuisine 5 | Service 5 | Atmosphere 9

We komen al 20 jaar naar (meestal volle) tevredenheid in Hemmingway. Hielden er zelfs ons 40 jarig huwelijksdiner. Voor het eerst viel het tegen.
De amuses en eerste twee gangen waren veel belovend. Mooi opgemaakt, verrassende smaakcontrasten. De derde gang was minder uitgesproken maar was als rustpunt voor het hoo...

Read full review

We komen al 20 jaar naar (meestal volle) tevredenheid in Hemmingway. Hielden er zelfs ons 40 jarig huwelijksdiner. Voor het eerst viel het tegen.
De amuses en eerste twee gangen waren veel belovend. Mooi opgemaakt, verrassende smaakcontrasten. De derde gang was minder uitgesproken maar was als rustpunt voor het hoofdgerecht alleszins verdedigbaar. Het hoofdgerecht hoort de top van het diner te zijn. Was dat geenszins. De kip vulde de maag, maar verder niet. Het dessert was beter, maar ook niet verrassend.
De ambiance is schitterend en indrukwekkend. De bediening niet. De heren waren weliswaar meer gastgericht en persoonlijker dan in veel andere restaurants, maar het bestek op de onbedekte tafel leggen k=vind ik in deze coronatijd echt niet kunnen. En de broodkruimels op de onbedekte, donker bruine tafel laten liggen ook niet.
Ik geef ze het voordeel van de twijfel. Maar als het zo blijft, ....

Frits van Melle at 14 September 2020
Verified

"Top eten, maar het dessert mag in geruild worden"
7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

Onwijs lekker gegeten. Mooie ambiance. Het dessert viel alleen niet in de smaak . De wijnen pasten goed bij de gerechten. Enig minpuntje was dat de bediening niet voldoende kennis had van de ingrediënten. Al met al een top avond! Zeker een aanrader

erick ten Cate at 11 September 2020
Verified

7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Het was een prachtig 4-gangenmenu, inclusief 3 amuses! (Informeer van tevoren wel naar de prijs van de drankjes, wil je niet voor verrassingen komen te staan...)

Ella van Dorst at 03 January 2020
Verified

Map All restaurant deals in Bergen op Zoom

Grote Markt 36-38 4611 NT Bergen op Zoom

About Restaurant Hemingway

Hemingway restaurant in Bergen op Zoom is located in Hotel de Draak. In the kitchen, they mainly work with products from Bergen op Zoom and other local products. The rest is supplemented with other responsible and sustainable products. At Restaurant Hemingway you can enjoy the best of Brabantse Wal. The kitchen team is creative and serves unique combinations. Dutch classic dishes with a surprising touch! Experience the great culinary experience at Restaurant Hemingway.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Bergen op Zoom

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities