Knife fork icon red

Lars Amsterdam

9,5 (109 reviews)
100%

What 109 people say about Lars Amsterdam

9.5
(109 reviews)
Food
9.6
Service
9.6
Atmosphere
9.4
100%
Write a review

"Zo moet het zijn!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Op 10 oktober hebben we een geweldig fijne avond gehad bij Lars Amsterdam. Het restaurant, met een fantastisch uitzicht, ademt een warme, open en familiaire sfeer uit. Lars en Floor zijn betrokken en dichtbij de gasten. Het team heeft plezier, er word gelachen en met passie gesproken over de gerechten. De passie voe...

Read full review

Op 10 oktober hebben we een geweldig fijne avond gehad bij Lars Amsterdam. Het restaurant, met een fantastisch uitzicht, ademt een warme, open en familiaire sfeer uit. Lars en Floor zijn betrokken en dichtbij de gasten. Het team heeft plezier, er word gelachen en met passie gesproken over de gerechten. De passie voel je en proef je terug in de gerechten. Deze zijn verfijnd, met oog voor detail en van hoog niveau. Ze staan op zichzelf maar zijn ook, samen met de bijpassende wijnen, complementair aan elkaar. Alles klopt, wat een Top Team! Bedankt! Wij komen zeker terug wanneer dit weer kan.

Leonie Meeuwsen at 18 October 2020
Verified

"Top ervaring."
9.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 7

Heerlijk gegeten. Super service. Zeker een aanrader! Geen opmerkingen.

Small f97658af68
Ingrid at 15 October 2020
Verified

"In 1 woord....fantastisch"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fantastisch goed gegeten met een goede service. Kom graag terug zodra ze weer open zijn. Absolute aanrader!

Small 425bdfb24d Small 6a870dec82
Raymon Overbeek at 15 October 2020
Verified

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

ongelofelijk fijne avond gehad, aandacht voor detail, prachtige setting en elk gerecht was een verrassing. een geolied machine zou ik dit restaurant noemen en de pauzes waren precies genoeg en de bediening fantastisch.

lauraine newman at 08 October 2020
Verified

"Fantastisch"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fantastische plek in de haven, mooie combinatie van luxe binnen en rauw buiten. We hebben echt genoten van het 6-gangen tastingmenu. Bijzondere reis door smaken. Leuk om in alle rust van Floor en Lars meer uitleg te krijgen over de gerechten, de wijnen en de visie die zij hebben achter hun restaurant. Ze hebben echt...

Read full review

Fantastische plek in de haven, mooie combinatie van luxe binnen en rauw buiten. We hebben echt genoten van het 6-gangen tastingmenu. Bijzondere reis door smaken. Leuk om in alle rust van Floor en Lars meer uitleg te krijgen over de gerechten, de wijnen en de visie die zij hebben achter hun restaurant. Ze hebben echt een prachtige zaak neergezet die de moeite waard is om een omweg voor te nemen. Aanrader voor iedereen die van bijzonder uit eten gaan houdt. Op naar een ster!

Timo De Blok at 07 October 2020
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Danzigerkade 179 1013 AP Amsterdam

About Lars Amsterdam

A catering concept developed by Lars Scharp and Floor Wiggers, that is Lars Amsterdam. This creative couple met a few years ago at Restaurant Aan de Poel **. Together they created a restaurant where you will find a combination of fine dining and robust dishes. A living room restaurant located in the Houthavens of Amsterdam.

Lars started his chef training with Paul Fagel and Robert Kranenborg, among others. His passion is French cuisine, but his dishes also reflect Asian influences. Working with daily fresh products of the highest quality is paramount.

Floor started at Ron Blaauw and gained her passion for gastronomy in various renowned restaurants. Her love for hospitality is contagious and inspiring. The biggest compliment is when guests say they really feel at home in the restaurant.

High-quality products combined with the best service is the philosophy of Lars Amsterdam. Come in, relax and be inspired by the team and the fantastic view!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities