Knife fork icon red

Restaurant C

8,7 (16 reviews)

What 16 people say about Restaurant C

8.7
(16 reviews)
Food
8.8
Service
8.5
Atmosphere
8.7
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

En zeer regenachtige avond daar aan de Wibautstraat, maar de ontvangst is warm en gastvrij. We gaan voor een 4 gangen verrassingsmenu.
De jongeman en zijn collega's die onze deze avond bedienen leggen bij iedere gang uit wat er op het bord ligt. Dat doen zij vakkundig en met plezier.
De kleine gerechtjes die we v...

Read full review

En zeer regenachtige avond daar aan de Wibautstraat, maar de ontvangst is warm en gastvrij. We gaan voor een 4 gangen verrassingsmenu.
De jongeman en zijn collega's die onze deze avond bedienen leggen bij iedere gang uit wat er op het bord ligt. Dat doen zij vakkundig en met plezier.
De kleine gerechtjes die we voorgeschoteld krijgen zijn naast mooi opgemaakt zeer smakelijk en verrassend qua samenstelling.
Een van de lekkere gerechtjes was een stuk aubergine gemarineerd in o.a. miso met daaroverheen gefrituurde quinoa, top. Het langzaam gegaarde stuk lam was meer dan verrukkelijk. De finale was het dessert een mix van aanvullende en contrasterende smaken en texturen, heerlijk.
De ambiance van het restaurant is plezierig en warm. Op de achtergrond muziek en door het ingenieuze plafondsysteem kun je op normale toon een gesprek voeren. Publiek is overwegend jong, als 60 en 50-tig plus gast voelden we ons op ons gemak.

Lucas at 02 October 2019
Verified

"Te weinig"
6.0 Cuisine 4 | Service 6 | Atmosphere 8

Onze boeking was niet te vinden, mijn mail als 'bewijs' moest erbij te pas komen. Brood werd aangeboden, maar kwam pas na 55 minuten, 2 minuten voor ons 1e gerecht. Brood bleek toen ook nog eens op de rekening te staan. De gerechtjes waren lekker, maar veel te weinig. Vooral het derde gerechtje (een stukje vis met w...

Read full review

Onze boeking was niet te vinden, mijn mail als 'bewijs' moest erbij te pas komen. Brood werd aangeboden, maar kwam pas na 55 minuten, 2 minuten voor ons 1e gerecht. Brood bleek toen ook nog eens op de rekening te staan. De gerechtjes waren lekker, maar veel te weinig. Vooral het derde gerechtje (een stukje vis met wat puree) wat eigenlijk het hoofdgerecht zou moeten zijn, was veel en veel te weinig. De gerechtjes zijn weliswaar smaakvol, maar de prijs kwaliteit verhouding is echt uit balans.

Carlijn at 01 October 2019
Verified

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Gisteren gegeten bij Restaurant C, een leuke tent. In de zomer is het een hippe tent, met jonge mensen op het terras, ziet er goed uit. Bij de lunch stroomde het geleidelijk gezellig vol, goede ambiance. Wij bestelden een drie-gangenmenu: we begonnen met inktvis, nog nooit gegeten, en wat ons betreft blijft dat zo, ...

Read full review

Gisteren gegeten bij Restaurant C, een leuke tent. In de zomer is het een hippe tent, met jonge mensen op het terras, ziet er goed uit. Bij de lunch stroomde het geleidelijk gezellig vol, goede ambiance. Wij bestelden een drie-gangenmenu: we begonnen met inktvis, nog nooit gegeten, en wat ons betreft blijft dat zo, niet echt een lekkernij, maar wel leuk om eens te eten. Hoofdgerecht een stierenneck (vlees), beetje pezig, maar wel smaakvol en met gele saus. Dessert was rood fruit met ijs, dat was fantastisch. Al met een een leuke kennismaking met een trendy restaurant, precies wat de bedoeling is van de Restaurantweek!

Willem at 30 September 2019
Verified

"Lekker gegeten, bediening niet gastvrij"
6.0 Cuisine 10 | Service 2 | Atmosphere 6

Heerlijk gegeten. Bediening moet nog heel erg veel leren.

Nicole & Patrick at 29 September 2019
Verified

9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten en gedronken. Goede bediening en lekker sfeertje. Aanrader!

Rachel Van der Werf at 27 September 2019
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Wibautstraat 125 1091 GL Amsterdam

About Restaurant C

C will make you discover the importance of different temperatures for different dishes. One single product can change taste and texture when being prepared at 20 degrees Celsius, 80 degrees Celsius, 100 degrees Celsius or even 200 degrees Celsius. At C we believe the temperature of preparation is just as important as the quality of the product used. This is also the case for Bar C, the large bar in front of the restaurant. At Bar C you can enjoy drinks with an appetizer or cocktails at dinner time every day of the week and for lunch from Friday to Sunday.


In the middle of our restaurant, you will find a large open kitchen: the beating heart of our restaurant. This kitchen provides a unique experience: while having lunch or dinner at the kitchen bar you can watch all the culinary action that takes place inside the kitchen.


C stands for Celsius, but cocktails also play a large role in our restaurant and in Bar C. C is more than a restaurant. With a bar where you can enjoy a nice cold beer or cocktail and an outside terrace where you can enjoy a fine wine with a bite, C suits everyone’s taste.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities