Knife fork icon red

Villa Beukenhof

7,6 (9)

What people say of Villa Beukenhof

7.6
(9 reviews)
Food
7.6
Service
7.0
Atmosphere
8.1
Write a review

6.7 Cuisine 4 | Service 6 | Atmosphere 10

Eten was veel minder dan anders, zowel smaak, presentatie als keuze vd gerechten (bv 2 maal vlees, geen vis, vleestartaar als eerste gerecht en teveel erg romige mosterdsoep als tweede gang, spoom een soort mierzoete milkshake), eendenborst weinig smaak en zacht vetrandje, grote brokken rode kool. Amuse en dessert wel erg goed. Eerste deel van het menu bediening super, daarna een hele tijd niets en vergeten bij het hoofdgerecht ondanks meerdere keren erom vragen waardoor uiteindelijk geen tijd meer voor kopje thee; wijn te laat gebracht (en daardoor maar half op). Ben veel en veel beter gewend in dit restaurant. Hopelijk een eenmalige uitglijder.

Annemiek Kramer at 29 March 2019

6.7 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 8

Eten was prima. Amuses niet lekker. Naar mate de avond vorderde, werd de bediening slechter.
25 min wachten op hoofdgerecht, ruim een half uur wachten op dessert.

Maurits Flapper at 18 February 2019

"Kwaliteit bestaat toch!"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Zeer genoten van een diner in het kader van de Restaurantweek. Spannende entree (had nog nooit gehoord van Yuzu), mooi hoofdgerecht met kalfsvlees; en een toetje wat ook niet te versmaden was. Mooie begeleidende wijn. Bediening was uiterst vriendelijk; zeker geen machinaal gebeuren. Een klein minpuntje: de bediening van de waterkraan op het toilet behoeft wel een video-instructie!

Hoesain Ferchani at 07 October 2018

"Helaas niet wat we verwacht hadden"
6.0 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 6

De hernieuwde kennismaking met de Beukenhof is ons niet meegevallen. Al bij binnenkomst was de reservering niet te vinden. We moesten zelf informeren naar de mogelijkheid van een 4e gang; hadden we dat trouwens maar niet gedaan, want voor 9,50 euro (!) kregen we een hapje ter grootte van een amuze. Bovendien geserveerd met een te warme rode wijn.
De soep was veel te zout, waardoor de wijn ook niet meer smaakte.
Hoofdgerecht en dessert met wijn smaakten goed.

Irene Faber at 06 October 2018

"Jammer dat opmerkingen bij reservering niet gelezen worden "
6.3 Cuisine 7 | Service 5 | Atmosphere 7

We hadden bij onze reserving voor restaurantweek opgegeven
" geen schaal- en schelpdieren" Het voorgerecht op de kaart bevatte zalm en gamba. Toen we de ober vertelden dat we dit niet eten en dat we dit van tevoren opgegeven hadden ging hij informeren. Geen probleem, de gambas werden er uit gehaald. Het antwoord op de vraag wat we er voor in de plaats kregen was " niks". Toen ik wat meer zalm suggereerde ging hij het vragen. Vervolgens kwam een andere ober met 2 voorgerechten met : gambas! Weer moeten zeggen dat dit niet de bedoeling was en toen kregen we eindelijk het goede voorgerecht met alleen zalm.Wat je opgeeft bij de reservering doet er dus niet toe want er wordt niets mee gedaan. Mensen met allergieën goed opletten dus! Het hoofdgerecht was lekker maar voor garnituur moet extra betaald worden, dat zit er standaard niet bij. Dus frites besteld. Waren halverwege het hoofdgerecht en moesten om de frites vragen die toen pas gebracht werden. Was zonder frites ook echt niet voldoende geweest. Jammer.

W.H. at 30 September 2018

Map All restaurant deals in Oegstgeest

Terweeweg 2-4 2341 CR Oegstgeest

About Villa Beukenhof

Villa Beukenhof welcomes you in a wonderful restaurant with a French impressions!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Oegstgeest
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities