Knife fork icon red

Restaurant Blij

7,8 (20 reviews)

What people say of Restaurant Blij

7.8
(20 reviews)
Food
8.0
Service
8.0
Atmosphere
7.5
Write a review

"Blij bij Blij"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Fijn restaurant met vriendelijke bediening en lekker eten

Arnold Petersen at 10 February 2020
Verified

7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Het eten is heel erg lekker en er zijn veel uiteenlopende smaken/stijlen. De fles wijn die wij wilden bestellen, was er helaas niet vanwege een leveringsfout, maar we hadden al een alternatief in gedachten: de Duitse spatburgunder. Die werd iets te koud gebracht, maar daardoor was ie bij het hoofdgerecht prima op te...

Read full review

Het eten is heel erg lekker en er zijn veel uiteenlopende smaken/stijlen. De fles wijn die wij wilden bestellen, was er helaas niet vanwege een leveringsfout, maar we hadden al een alternatief in gedachten: de Duitse spatburgunder. Die werd iets te koud gebracht, maar daardoor was ie bij het hoofdgerecht prima op temperatuur: niet koud maar zeker ook niet op kamertemperatuur. De zoete desserts vond ik wat minder; de kok lijkt vooral erg goed in alle andere dingen.
De ruimte is gezellig, maar ook wat lawaaiig.

Maek van Boven at 24 January 2020
Verified

7.3 Cuisine 9 | Service 7 | Atmosphere 6

Het eten was heel goed en ruim voldoende. Leuk concept met halve gerechtjes.
Blij snapt het idee van de dinercheque nog niet volledig. Waarom is de prijs van een 3-gangendiner normaal € 27,50, maar als je met een dinercheque "betaald" dan is de basisprijs € 32,50.

Gerrit Bruggeman at 02 December 2019
Verified

7.0 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 7

Voorgerecht en hoofdgerecht was weinig maar redelijk tot goed; het nagerecht was overvloedig maar slecht van kwaliteit. De dranken waren te hoog geprijsd (glas Rioja voor 5,75 euro en glas bier voor 4 euro. Tenslotte werd van de rekening niet 60 euro afgetrokken (wij hebben 3 vouchers van de ING voor 6 personen) maa...

Read full review

Voorgerecht en hoofdgerecht was weinig maar redelijk tot goed; het nagerecht was overvloedig maar slecht van kwaliteit. De dranken waren te hoog geprijsd (glas Rioja voor 5,75 euro en glas bier voor 4 euro. Tenslotte werd van de rekening niet 60 euro afgetrokken (wij hebben 3 vouchers van de ING voor 6 personen) maar slechts 51 euro. Toen ik hierover mijn beklag deed werd dit genegeerd. Zij hebben dus 9 euro fooi in rekening gebracht!

Doug Hubner at 25 November 2019
Verified

"Blij van Blij"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk eten. Geweldige service. Een van ons is lactose-intolerant en Blij houdt daar elke keer op hele fijne wijze rekening mee. Er werd bijvoorbeeld een apart toetje gemaakt.

Joost at 04 November 2019
Verified

Map All restaurant deals in Utrecht

Brugstraat 2 3514 BC Utrecht

About Restaurant Blij

Discover this hidden gem on the Vecht!

A wonderful place where you enjoy creative dishes. The pleasant service immediately gives you a warm welcome, you feel like a true guest. Ingredients come together harmoniously on your plate, everything is right.

With perhaps the most beautiful terrace on the fight where you can enjoy the view and passing boats.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Utrecht

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities