Knife fork icon red

In de oude watermolen - Kasteel Vaalsbroek

In de oude watermolen - Kasteel Vaalsbroek

7,9 (21 reviews)

What 21 people say about In de oude watermolen - Kasteel Vaalsbroek

7.9
(21 reviews)
Food
8.0
Service
7.8
Atmosphere
8.0
Write a review

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Uitstekende service: vriendelijk en attent. Prima uitleg bij de verschillende gerechten. Niet alleen zagen de borden er als ware schilderijtjes uit, de goed op elkaar afgestemde smaken waren voortreffelijk. Compliment voor de keukenbrigade. Slechts één klein minpuntje: we genoten het aspergemenu, doch we ontwaarden...

Read full review

Uitstekende service: vriendelijk en attent. Prima uitleg bij de verschillende gerechten. Niet alleen zagen de borden er als ware schilderijtjes uit, de goed op elkaar afgestemde smaken waren voortreffelijk. Compliment voor de keukenbrigade. Slechts één klein minpuntje: we genoten het aspergemenu, doch we ontwaarden bij het hoofdgerecht slechts drie kleine asperges als een soort lardering. Tenslotte een prima sfeer in het restaurant ondanks de matige bezetting op deze woensdagavond.

Bert van der Beek at 19 May 2016

9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Een werkelijk fantastische bediening met veel onverwachte creativiteit van Jan, heerlijke gerechten uit de keuken en een ambiance aan het raam met uitzicht op de vijver: beter kan niet!!! Top!!!

Wil 043 at 23 April 2016

"gewoon goed"
6.0 Cuisine 7 | Service 6 | Atmosphere 5

Het eten smaakte goed en was ook genoeg. Alleen jammer dat er op de menukaart geen keuze stond voor het hoofdgerecht Vlees/Vis . De sfeer van het restaurant was een beetje kil en koud, en de tafels stonden ook erg dicht op elkaar zodat je het gesprek van de mede gasten goed kon verstaan dus veel privacy was er niet....

Read full review

Het eten smaakte goed en was ook genoeg. Alleen jammer dat er op de menukaart geen keuze stond voor het hoofdgerecht Vlees/Vis . De sfeer van het restaurant was een beetje kil en koud, en de tafels stonden ook erg dicht op elkaar zodat je het gesprek van de mede gasten goed kon verstaan dus veel privacy was er niet. en als je daar voor de eerste komt staat het restaurant ook niet goed aangegeven.
voor de rest was het gewoon goed.

Natascha Tobi at 15 April 2016

"leuke en lekkere gerechten in een mooie ambiance met mooi uitzicht"
7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Eten was heel goed, met een verrassend voorgerecht. leuke omgeving, met mooi uitzicht om te eten. Bediening viel enigzins tegen in het begin, maar werd naderhand door collega op een prettige manier voortgezet. aanrader om nog eens terug te gaan, ook mooi terras bij mooi weer.

Tiny Pieters at 11 April 2016

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Super avond! Bedankt!

Saccol at 03 April 2016

Map All restaurant deals in Vaals

Vaalsbroek 1 6291 NH Vaals

About In de oude watermolen - Kasteel Vaalsbroek

Taste delicious meals in our à la carte restaurant 'In de Oude Watermolen' with the bistro next door. On our menu you can find a wide variety of dishes, such as speciality cheeses and scheep. Chose an appropriate wine from Limburg to accompany your dish. We are able to give you an advise about possibilities. Make your reservation now and enjoy a delicious culinary meal in our restaurant.


In our cosy bar/bistro you are more than welcome for a bite and a drink off of our small menu. In the summer you can enjoy our terrace near the lake.

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities