Knife fork icon red

In de oude watermolen - Kasteel Vaalsbroek

In de oude watermolen - Kasteel Vaalsbroek

7,9 (21 reviews)
100%

What 21 people say about In de oude watermolen - Kasteel Vaalsbroek

7.9
(21 reviews)
Food
8.0
Service
7.8
Atmosphere
8.0
100%
Write a review

"Geen aanrader, ga beter ergens anders!"
3.7 Cuisine 5 | Service 2 | Atmosphere 4

Ons bezoek aan restaurant In de Oude Watermolen viel helaas erg tegen. De bediening was ronduit slecht. Onbeschoft, onprofessioneel en niet netjes. De bediening lag te stuntelen en maakte fout op fout. Daarnaast was de manier waarop zij het eten uitdeelde en presenteerden erg onprofessioneel. Toen een van onze gaste...

Read full review

Ons bezoek aan restaurant In de Oude Watermolen viel helaas erg tegen. De bediening was ronduit slecht. Onbeschoft, onprofessioneel en niet netjes. De bediening lag te stuntelen en maakte fout op fout. Daarnaast was de manier waarop zij het eten uitdeelde en presenteerden erg onprofessioneel. Toen een van onze gasten zijn bord niet had leeg gegeten en daar naar werd gevraagd, kregen we een onbeschoft antwoord. Verder waren er personeelsleden die net voor het uitserveren van het eten nog gerookt hadden en daarom een onsmakelijke lucht met zich meebrachten.

Het eten was oké, maar voor een prijs als dit mag je meer verwachten. Bovendien was het hoofdgerecht extreem gezouten.

Jammer van de avond en helaas geen aanrader.

M. at 02 July 2018

"Schöner Abend"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Es war eine sehr angenehme Atmosphäre, stilvolle Einrichtung, äußerst bequeme Stühle, sehr freundliches Personal. Der Hauptgang war allerdings lauwarm.

Anne Heusch at 09 March 2018

"Gutes Restaurant in Vaals"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Wir haben einen sehr schönen Abend in den ouden Watermolen verbracht. Das Essen war sehr gut und der Service aufmerksam und freundlich. Wir kommen bestimmt noch einmal wieder.

Jürgen Ortner at 13 April 2017

"uitstekende service en geweldig eten"
9.3 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 9

Een zeer geslaagde avond, omdat wij met vader van 92 jaar daar zijn gaan eten, het eten was voortreffelijk, alleen jammer dat het menu slechst uit één menu bestond, op verzoek kon je wel kiezen voor vis. Jammer dat het niet op de kaart stond. Maar alles was bespreekbaar. Zelfs voor vader werd een aangepast menu same...

Read full review

Een zeer geslaagde avond, omdat wij met vader van 92 jaar daar zijn gaan eten, het eten was voortreffelijk, alleen jammer dat het menu slechst uit één menu bestond, op verzoek kon je wel kiezen voor vis. Jammer dat het niet op de kaart stond. Maar alles was bespreekbaar. Zelfs voor vader werd een aangepast menu samengesteld. Service van de bediening was top. zelden zo'n uitstekende en meedenkende bediending meegemaakt. Ook een pluim voor de keuken.

Jan at 15 December 2016

"Weer top in hospitality en heerlijk eten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Voor beide top : fantastische bediening met mooie adviezen en heelijk eten!
En met een tafeltje in de hoge ruimte!!
Top!!
Wil Rutten

Wil at 26 November 2016

Map All restaurant deals in Vaals

Vaalsbroek 1 6291 NH Vaals

About In de oude watermolen - Kasteel Vaalsbroek

Taste delicious meals in our à la carte restaurant 'In de Oude Watermolen' with the bistro next door. On our menu you can find a wide variety of dishes, such as speciality cheeses and scheep. Chose an appropriate wine from Limburg to accompany your dish. We are able to give you an advise about possibilities. Make your reservation now and enjoy a delicious culinary meal in our restaurant.


In our cosy bar/bistro you are more than welcome for a bite and a drink off of our small menu. In the summer you can enjoy our terrace near the lake.

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities