Knife fork icon red

Down Town Dordrecht

8,1 (7 reviews)
100%

What 7 people say about Down Town Dordrecht

8.1
(7 reviews)
Food
7.7
Service
8.3
Atmosphere
8.3
100%
Write a review

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Het eten is gewoon lekker. Niet bijzonder of memorabel maar wel goed bereid en genoeg. Eigenlijk wel net een tafeltje te veel voor de ruimte die er is. Het uitzicht is natuurlijk erg goed.

Rutger at 30 September 2019
Verified

"Goed eten in leuk restaurant"
6.7 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 8

We waren voor het verrasingsdiner ihk van dinerweek. De soep was iets aan te grote kant omdat het diner een 4 gangen was. Tevens iets te zout. Bediening verder prima: attent.

myrna tholens-stougie at 30 September 2019
Verified

"Prima"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Alleen het juiste WiFi wachtwoord nog

John Pantekoek at 27 September 2019
Verified

"Prima gegeten in een gezellig restaurant met een mooi uitzicht over het water"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Via de Nationale Restaurantweek bij Down Town in Dordrecht gegeten. We kregen een prima 4-gangen menu. Voorgerecht een carpaccio, tussengerecht 2 coquilles met zeekraal op bloemkoolpuree. Als hoofdgerecht een prima gebakken/geroosterd stukje vlees met geroosterde groenten en frietjes apart en als nagerecht een bolle...

Read full review

Via de Nationale Restaurantweek bij Down Town in Dordrecht gegeten. We kregen een prima 4-gangen menu. Voorgerecht een carpaccio, tussengerecht 2 coquilles met zeekraal op bloemkoolpuree. Als hoofdgerecht een prima gebakken/geroosterd stukje vlees met geroosterde groenten en frietjes apart en als nagerecht een bolletje ijs met een klein puntje taart met slagroom. De wijn (Chardonnay) was erg lekker en goed op temperatuur. De bediening was uiterst vriendelijk en attent. De locatie is erg leuk. Je kijkt over het water uit. Vanwege het slechte weer zaten wij binnen, maar buiten is ook een prachtig terras. Enige wat ik zou kunnen aanmerken is dat ik wat planten/bloemen in het restaurant miste. Dat zou het binnen net iets meer sfeer geven. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Kort samengevat: Down Town is een aanrader en ik ga hier zeker nog een keer terugkomen!

JK71 at 26 September 2019
Verified

"Genoten"
8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Samen met een goede vriendin van me hier wezen eten,. erg genoten van het uitzicht op de rivier, eten was erg goed. kom zeker terug

Bynam at 21 March 2019

Map All restaurant deals in Dordrecht

Bleijenhoek 2 3311 TA Dordrecht

About Down Town Dordrecht

You can enjoy culinary delights at Brasserie Down Town in Dordrecht. Accessible, affordable, hospitable and home-made, these are the core values of the brasserie. Due to the good price / quality ratio, the restaurant is accessible to a wide audience.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Dordrecht

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities