Knife fork icon red

Publique

8,9 (98 reviews)

What 98 people say about Publique

8.9
(98 reviews)
Food
8.8
Service
9.0
Atmosphere
8.8
Write a review

"Publique houdt van zijn gasten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Gisteren van een fantastische lunch genoten in Publique. Het eten was uitstekend qua smaakbeleving en goed geportioneerd. De service was professioneel en ondanks het feit dat we het restaurant voor ons drieen alleen hadden, was de ambiance gezellig. Chapeau!

Dominique Duterloo at 02 October 2019
Verified

"Hoofdgerecht erg flauw "
8.7 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 10

Een super mooi restaurant. Veel zorg en aandacht besteed aan het interieur. Wat het eten betreft was het jammer dat ze niet hadden opgelet dat ik bij de reservering had gevraagd om visgerechten. Het personeel was verbaasd. Het voorgerecht was erg lekker en verrassend. Het hoofdgerecht viel erg tegen. De vis was ...

Read full review

Een super mooi restaurant. Veel zorg en aandacht besteed aan het interieur. Wat het eten betreft was het jammer dat ze niet hadden opgelet dat ik bij de reservering had gevraagd om visgerechten. Het personeel was verbaasd. Het voorgerecht was erg lekker en verrassend. Het hoofdgerecht viel erg tegen. De vis was flauw en de saus was erg waterig. Toch nog erg genoten van de avond dankzij het gezellige personeel.

Shabrub at 01 October 2019
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Very tasty food with amuse bouche as nice surprise

Iva Plachá at 30 September 2019
Verified

9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Leuke sfeer, goede service

Jort at 29 September 2019
Verified

"Goed eten, zotte prijzen voor wijn"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Je kunt hier prima eten, maar de prijzen voor wijn en water zijn van de zotte. Als je niet erg oppast dan drink je hier met gemak (in geld) meer dan je eet. Kortom eerst even thuis indrinken en na afloop de nespresso thuis nemen.

JvA at 28 September 2019
Verified

Map All restaurant deals in The Hague

Anna Paulownaplein 4 2518 BK The Hague

About Publique

Publique, located in The Hague, is stylish and accessible to everyone. The restaurant is the central meeting point of the Zeeheldenkwartier and its surroundings. It is therefore also a multifunctional location.

The staff is motivated, friendly and professional. At Publique, you can have lunch, dinner, drinks, both business and private. A careful selection of quality products is made for the dishes. International trends and classic kitchen values can be found on the menu. The concept of Publique will exceed your expectations! Are you also coming to enjoy Publique?

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in The Hague

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities