Gastrobar BijRozendaal
Gastrobar BijRozendaal
100%What 4 people say about Gastrobar BijRozendaal
Genoten van een heerlijk 6 gangen diner. Ook heel fijn dat er rekening werd gehouden met het feit dan een van ons geen vis of zeevruchten lust. Mooie locatie met veel sfeer! Werd veel aandacht aan de service besteed.
Aardig en attent personeel. Het 3-gangen menu was verrassend en erg smaakvol. Locatie is gedeeltelijk in een oud fabriekspand en sfeervol ingericht.
Al met al een aangename verrassing en zeer aan te raden.
Wij hebben hier heerlijk gegeten in een mooie omgeving.
Echter wat ons tegenviel is de service. Je merkt dat het personeel de zaak niet in eigen handen heeft.
Ze willen liever snel naar huis dan de gasten een lange avond bezorgen. Tevens moet er meer gedaan worden het serveren van drinken. Veelal moesten wij ons z...
Wij hebben hier heerlijk gegeten in een mooie omgeving.
Echter wat ons tegenviel is de service. Je merkt dat het personeel de zaak niet in eigen handen heeft.
Ze willen liever snel naar huis dan de gasten een lange avond bezorgen. Tevens moet er meer gedaan worden het serveren van drinken. Veelal moesten wij ons zelf bij schenken en elke keer zelf om nieuwe drank vragen. Bij een ronde liep het helemaal verkeerd. Wij vroegen om nog wat drinken. Dit was akkoord en toen werd er eerst vijf minuten vrolijk op de smartphone gezeten om vervolgens te vergeten dat er nog een bestelling is. Hierdoor lopen ze toch veel omzet mis….
Aandacht voor de gast, service en genoeg zichtbaar zijn moet echt beter!
Vriendelijk personeel. We waren te laat en hier werd erg goed op gereageerd. Voorgerecht en hoofdgerecht heerlijk. Toetje iets minder. Er mag iets beter gelet worden op het drinken. Restaurant heeft een gezellige sfeer. Goed nagedacht over de inrichting. Ik ga zeker nog een keer terug.
Map All restaurant deals in Enschede
About Gastrobar BijRozendaal
Bij Roozendaal Eten & Drinken is located in the Het Rozendaal culture cluster, where the remaining parts of the old, decayed textile factory have been incorporated into contemporary architecture. Every Friday, chef Andre Driezen scours the food market, hunting for fresh ingredients that matches the season. With a varied menu, the chef will gladly spoil and surprise you with the daily fresh, traditional products that the kitchen has to offer.
Bedankt voor de mooie review, graag tot een volgende keer.