Book your table now with free cancellation.
Deal
Outstanding 5 course Surprise menu incl. sparkling aperitif
€64.50
€54.50
In the former textile factory in Enschede, you can enjoy gastronomic delights at Gastrobar BijRozendaal! A visit to the restaurant guarantees an evening full of culinary surprises. For that, the restaurant serves a Outstanding 5 course Surprise menu incl. sparkling aperitif. Chef Andre Driezen scours the food market every week, hunting for fresh ingredients that match the season. Apart from his guests, he also surprises himself with what the season and nature has to offer. With a varied menu, the chef likes to pamper and surprise you with the fresh, traditional products the kitchen has to offer.
Especially for Diningcity, chef Andre serves a Outstanding 5 course Surprise menu incl. sparkling aperitif for only €54.50!
When can chef Andre spoil you with his cooking skills?<
Reserve a table Reserve a table- Reservable till 31 December 2025
- Not in combination with other offers
- The price of the deal is per person
- Only valid for online reservations through www.diningcity.nl
What 32 people say about Gastrobar BijRozendaal
Food | |
Service | |
Atmosphere |
De borden waren mooi opgemaakt en mijn smaakpapillen zijn verwend deze avond
Heerlijk gegeten en heel prettig bediend!
Goed eten, fijn rekening gehouden met onze wensen
Helaas waren er maar 3 tafels bezet en dat maakt de sfeer niet gezellig. Prachtige lokatie, lekker eten maar niet culinair, gezellige bediening maar bedenk bij weinig tot geen reservering/rustige avond de zitplekken aan te passen om het iets knusser te maken voor de weinige die er wel zitten. Anders voel je je wel verloren.
Echt heerlijk verfijnd gegeten in een heerlijke omgeving! Bediening ook ontzettend vriendelijk en vakkundig!
Map All restaurant deals in Enschede
About Gastrobar BijRozendaal
Bij Roozendaal Eten & Drinken is located in the Het Rozendaal culture cluster, where the remaining parts of the old, decayed textile factory have been incorporated into contemporary architecture. Every Friday, chef Andre Driezen scours the food market, hunting for fresh ingredients that matches the season. With a varied menu, the chef will gladly spoil and surprise you with the daily fresh, traditional products that the kitchen has to offer.
beste Esther
hartelijke dank voor jullie complementen heel graag gedaan
culinaire groet Andre Driezen