Knife fork icon red

LEF

8,8 (51 reviews)

What 51 people say about LEF

8.8
(51 reviews)
Food
9.1
Service
9.0
Atmosphere
8.3
Write a review

"Toppertje in Elst"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

We hebben met vier personen een dining city deal gegeten bij LEF. We kregen de keuze om dit ter plaatse uit te breiden met 1 of 2 gangen extra. Wij hebben het drie gangen verassingsmenu gegeten met een bijpassend wijnarrangement. Er werd rekening gehouden met eventuele dieet- of allergiewensen. Dat wordt vooraf gevr...

Read full review

We hebben met vier personen een dining city deal gegeten bij LEF. We kregen de keuze om dit ter plaatse uit te breiden met 1 of 2 gangen extra. Wij hebben het drie gangen verassingsmenu gegeten met een bijpassend wijnarrangement. Er werd rekening gehouden met eventuele dieet- of allergiewensen. Dat wordt vooraf gevraagd. Het eten was geweldig en de bijpassende wijnen die geserveerd werden door de gepassioneerde wijnspecialist Dave waren perfect. We mochten ze vooraf proeven. Vooraf werd zelf gebakken brood geserveerd en een heerlijke amuse. Het personeel is erg vriendelijk en professioneel en neemt ook de tijd om de gerechten en de wijn uit te leggen. Erg goed gedaan.
Wij hebben een erg leuke avond gehad en heerlijk gegeten en gedronken voor een prima prijs. Ik ga niet het verassingsmenu verklappen, maar dit is zeker een aanrader.

Geen vijf sterren voor de sfeer. De aankleding van de tafels zou een tandje beter kunnen. We misten een tafelkleed, kaarsje. Maar voor wijn en spijs komen we zeker terug. Speciale dank aan Dave.

Peter en Sita at 14 August 2016

"Klasse!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We kwamen toevallig dit restaurant tegen i.v.m. Airmiles restaurant actie.

Het bleek een zeer goede keuze te zijn, alles klopte, we hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Marga Scholten at 10 August 2016

"Heerlijk avondje uit."
8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

We hebben heerlijk gegeten. Het was er erg druk, maar we hadden toch de hele avond voor ons zelf.

Riet Kolzer-de Rek at 08 August 2016

"Verrassingsmenu"
8.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 5

door diningcity zijn wij bij op dit restaurant geattendeerd. Ik vond het verrassinsmenu echt van goede kwaliteit. Prijs/kwaliteit was meer dan goed!!. De amuse was goed van smaak. Het voorgerecht, appel/venkel met een krokante garnaal was lekker fris. Het hoofdgerecht, eendeborst, was echt heerlijk!. Bord was mooi o...

Read full review

door diningcity zijn wij bij op dit restaurant geattendeerd. Ik vond het verrassinsmenu echt van goede kwaliteit. Prijs/kwaliteit was meer dan goed!!. De amuse was goed van smaak. Het voorgerecht, appel/venkel met een krokante garnaal was lekker fris. Het hoofdgerecht, eendeborst, was echt heerlijk!. Bord was mooi opgemaakt. Het toetje, rabarber compote met hangop en zelfgemaakte aardbeienijs was ietwat eenvoudig maar wel goed van smaak. Bediening was vlot en aardig. Het enige minpuntje was de omgeving en sfeer. De aanbevolen bosrijke omgeving klopte niet met de werkelijkheid. Het restaurant lag aan een parkeerplaats en je keek uit op een hoge flat. al met al zeker een aanbeveling waard

Doretia at 08 August 2016

"Uitstekend!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij hebben ontzettend genoten van ons overheerlijke diner. Bij toeval via de airmilesactie zijn wij terecht gekomen bij LEF.
Wij zullen zeker vaker terugkomen, het was echt lekker!!!

Marga at 07 August 2016

Map All restaurant deals in

Halve Morgen 9 6662 DG

About LEF

Lef in Elst is a charming and trendy restaurant with a casual setting where you can enjoy the most delicious fresh dishes.


The kitchen is international oriented with a wide range of dishes, so for example you can enjoy Mediterranean soup or delicious spring rolls. The kitchen of Lef prepares their own bread so there is always fresh bread present in the restaurant!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities