Knife fork icon red

J&T Mos

7,9 (8 reviews)

What 8 people say about J&T Mos

7.9
(8 reviews)
Food
8.1
Service
8.1
Atmosphere
7.5
Write a review

"Duidelijk benden verwachting"
4.7 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 4

Ontvangst was slecht. Jassen werden niet aangenomen.
Was te veel verlichting, werd beter toen op ons verzoek de lampen werden gedempt.
Geen wijnkaart.
Voorgerecht onder de maat. Prijs kwaliteit verhouding tussen gerecht klopte niet. Hoofdgerecht risotto kun je zelf veel beter maken.
Nagerechten niet smakelijk.

Henk Nijenhuis at 29 September 2019
Verified

"Exclusief"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten. Bijzondere samenstelling van gerechten. Prima bediening.

Renie at 26 March 2019

"Heerlijk eten en fijne service."
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten en de service was erg prettig. Alle gangen toegelicht gekregen en met plezier genoten van een heerlijke avond.

Natasja at 24 March 2019

"Teleurgesteld "
4.0 Cuisine 4 | Service 6 | Atmosphere 2

Bij binnenkomst schrokken wij al, de ruimte tussen de tafels was verschrikkelijk, onder het mom, veel plaatsen en weinig ruimte. De bediening had moeite met tussen de tafels en stoelen door laveren en liepen vaak tegen mijn stoel aan. Ook de binnenkomende gasten moesten tussen de stoelen doordringen naar hun plek en...

Read full review

Bij binnenkomst schrokken wij al, de ruimte tussen de tafels was verschrikkelijk, onder het mom, veel plaatsen en weinig ruimte. De bediening had moeite met tussen de tafels en stoelen door laveren en liepen vaak tegen mijn stoel aan. Ook de binnenkomende gasten moesten tussen de stoelen doordringen naar hun plek en echt lekker zat ik niet met al dat gedraai en gebots.
Nadat wij besteld hadden werd er een bakje “chips” op tafel gezet met een dipsaus, dat is leuk thuis bij de tv maar niet restaurant waardig.
Dan de amuse, werd geserveerd in een onogenlijk “Wiskey-glas”, een schuim met een of andere creme. De presentatie was slecht en er was weinig smaak te ontdekken wat ons betreft. Het voorgerecht was langzaam gegaarde makreel, de makreel van mijn echtgenote had kraak nog smaak, die van mij was goed maar ook geen hoogvlieger. Hierna kwam het “extra gratis tussengerecht” ivm. de restaurantweek, helaas dit was niet om aan te zien zoals het gepresenteerd werd. Een grote kom met een kwak aardappelpuree met wat kaas erdoor en een nagenoeg rauw stuk lof en een velletje van een asperge. Dit werd geserveerd met een koffielepeltje, waarmee je de lof alleen kon verplaatsen maar niet niet doormidden kon snijden. Dit was echte teleurstellend en is ook nagenoeg in het geheel retour keuken gegaan. Dit was gaarkeuken niveau zoals wij dit ervaarden. Voor het hoofdgerecht hadden wij beiden gekozen voor Roodbaars, helaas op het moment suprême, werd ons medegedeeld dat de Roodbaars op was !!! Helaas dan maar scholfilet, toch raar dat er op je kaart blijft staan Roodbaars en dat de serveerster al niet meteen aangeeft dat de Roodbaars niet meer op voorraad is. De scholfilet was goed, de operdoezen ronde bij mijn vrouw op haar bord waren nog rauw van binnen.
Daarna was het nagerecht aan de beurt, gelukkig was dit van een zeer goed niveau en mooi gepresenteerd, zo kwam er na een teleurstellende avond gelukkig nog een pluspunten uit. Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.

Jan Nijman at 09 October 2018

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

We hebben echt heerlijk gegeten! Verfijnde keuken! De hele avond gezellig gehad! Gerechten waren perfect van grote en kwaliteit! Werd rekening gehouden met dieet wensen en de tijd tussen de gerechten was uitstekend! Niet te snel op elkaar! De bediening was prima ook de sfeer in t kleine knusse restaurant was goed! Zeker een aanrader en wij komen zeker nog een keer heerlijk bij jullie eten! Top!

Dieuw Bakker at 05 October 2018

Map All restaurant deals in Hoorn (Noord-Holland)

Nieuwendam 2 1621 AP Hoorn (Noord-Holland)

About J&T Mos

Restaurant J&T Mos has a beautiful view of the harbor of Hoorn. The atmospheric restaurant attaches great importance to hospitality, coziness and culinary food. The dishes are inspired by French cuisine. The chef has a huge heart for the profession and you can definitely taste that in his dishes. The style of the chef is unique and recognizable. The hostess treats every guest. Enjoy the atmospheric ambiance and the most delicious dishes at J&T Mos!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Hoorn (Noord-Holland)

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities