Knife fork icon red

Restaurant Club Room

8,1 (95)

What people say of Restaurant Club Room

8.1
(95 reviews)
Food
8.1
Service
8.2
Atmosphere
8.1
Write a review

4.0 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 4

Wij hadden ons enorm verheugd op een heerlijk diner maar viel uiteindelijk behoorlijk tegen. Duurde lang voordat wij ons eerste drankje kregen en de prijs kwaliteit verhouding vonden wij niet in balans. Erg jammer, gemiste kans voor Club Room. Al een keer een High tea gehad en lunch op de SS dit viel ook al tegen en nu helaas het diner ook....

Michelle at 24 March 2019
Alfred van der Toolen responded at 24 April 2019

Beste Michelle
Bedankt voor je feed back. Ik had gehoopt op een positieve recensie, maar helaas mocht dit niet zo zijn. Wij streven ernaar om iedereen tevreden te krijgen. Dit is bij jullie niet gelukt. Wij hebben de feedback besproken in het team en zij vonden het ook heel jammer dat ze de gemiste kans niet gepakt hebben.


"Top diner in goede sfeer"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Een zeer gevarieerd diner met de heerlijkste gerechten. Tevens kregen we een amuse en een predessert. Ook de lekkers bij de koffie was heerlijk. Zeer vriendelijk personeel. We gaan zeker volgende keer weer.

Jerry de Cloe at 21 March 2019
Alfred van der Toolen responded at 24 April 2019

Beste Jerry,
Leuk om te lezen dat jullie een mooie avond hebben genoten in restaurant Club Room. De Chef met zijn keukenbrigade en de bediening hebben laten zien waar ze voor staan.


8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heel lekker gegeten op mooie locatie ,dit alles zeer vriendelijk en netjes verzorgd door het Club Room team!

Rene at 17 March 2019
Alfred van der Toolen responded at 24 April 2019

Beste Rene
Fijn om te lezen dat jullie een leuke avond hebben gehad bij ons in restaurant Club Room. Vriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat lezen wij gelukkig veel terug.


"Genieten"
8.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 6

Het eten was echt heerlijk!! Wat hebben wij zitten smullen, bij ieder gerecht bijpassende wijn, echt een feest. Bediening was leuk en netjes. Tussen de gerechten door wat over het schip gewandeld en genoten van het uitzicht op Rotterdam. In het restaurant zelf was het vrij rustig, inrichting niet helemaal ons ding, maar het feit dat je op de SS Rotterdam zit maakt dat natuurlijk dubbel en dwars goed.

Jennifer Schuurman at 06 September 2014

"Heerlijk eten in een geweldige ambiance!"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Alsof je een gezellige ouderwetse huiskamer binnenkwam. Goede ontvangst, vriendelijke en nette bediening met kennis van zaken (komt tegenwoordig ook niet veel meer voor), heerlijke gerechten, kortom: echt een aanrader. Kom hier zeker weer terug.

anoniem at 03 September 2014

Map All restaurant deals in Rotterdam

3e Katendrechtsehoofd 25 3072 AM Rotterdam

About Restaurant Club Room

Restaurant Club Room in Rotterdam is located at the SS Rotterdam. Would you like to enjoy luxury with excellent service in an authentic 50's entourage? Step aboard the former flagship of the Holland-America Line cruise ship!


Enjoy fine dinig in the Club Room and let suprice yourself by the chef and his team. The Club Room is a great spot for dining in style where you will rediscover classic dishes with a classic French twist.


The Club Room has an intimate character and was known therefore as the "living room" on board. The crew has done their best to preserve and restorate the original interior. Dream away and think about the many world travelers who have been pampered by the crew. Experience the maritime atmosphere while you will dine in the Club Room!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities