Knife fork icon red

Het wapen van Athlone

9,2 (335 reviews)

What people say of Het wapen van Athlone

9.2
(335 reviews)
Food
9.2
Service
9.2
Atmosphere
9.1
Write a review

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Voor ons een kennismaking met dit restaurant dat ons prima is bevallen. Het eten was heerlijk, mn. het voorgerecht èn het dessert. De bediening was vriendelijk, attent en gezellig. Het maakte dat we ons welkom voelden en we een zeer geslaagd avondje-uit hadden.Zeker voor herhaling vatbaar!

E. van Tinteren at 27 August 2010

8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Zeer smakelijk gedineerd bij Het wapen van Athlone. Hoewel het soms even duurde voordat we het volgende gerecht kregen of drinken konden vragen, was de service verder goed. Het eten was van zeer goede kwaliteit: vlees zeer mals, vis boterzacht en ijs vol van smaak. Een aanrader.

Fleur van den Heuvell at 27 August 2010

8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Ondanks een onbekend restaurant voor ons, vonden wij het een hele geslaagde avond. Het personeel was zeer meegaand en op de gerechten was helemaal niets aan te merken, gewoon voortreffelijk. We kregen in alle rust de gerechten voorgeschoteld, en er werd niet gejaagd om het glas nog een keer te vullen, alles gewoon n...

Read full review

Ondanks een onbekend restaurant voor ons, vonden wij het een hele geslaagde avond. Het personeel was zeer meegaand en op de gerechten was helemaal niets aan te merken, gewoon voortreffelijk. We kregen in alle rust de gerechten voorgeschoteld, en er werd niet gejaagd om het glas nog een keer te vullen, alles gewoon normaal zoals het een goed restaurant betaamt. Zeer aanbevelend en wij zullen zeker er nog een keer naar toe gaan ook zonder de diningweek.

J.W. Jansen at 25 August 2010

9.0 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 10

Zoals al jaren achtereen, een meer dan vriendelijke ontvangst. Dit zijn mensen die "Gastheerschap" met een hoofdletter schrijven en tot in de toppen van hun vingers voelen en uitdragen. Een aanrader voor eenieder die de obligate en ongemeende vriendschappelijkheid in modernistische of anderszins " hippe" restaurant...

Read full review

Zoals al jaren achtereen, een meer dan vriendelijke ontvangst. Dit zijn mensen die "Gastheerschap" met een hoofdletter schrijven en tot in de toppen van hun vingers voelen en uitdragen. Een aanrader voor eenieder die de obligate en ongemeende vriendschappelijkheid in modernistische of anderszins " hippe" restaurants achter zich wil laten en lekker wil eten tegen een eerlijke prijs. Wij zijn gewoonlijk geen fan van verrassingsmenus, maar laten ons hier graag vervoeren door de kunsten van Georges' keuken en bediening.

Bernard van der Voort at 24 August 2010

8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Hartelijk ontvangst en vriendelijke bediening.
Snelle service met voldoende aandacht voor de gast. Wensen ter plekke kenbaar gemaakt en gehonoreerd.
Heerlijk gegeten, bijzondere én lekkere combinaties op creatieve manier gepresenteerd.

G. Aufleger at 24 August 2010

Map All restaurant deals in De Steeg

Hoofdstraat 19 6994 AC De Steeg

About Het wapen van Athlone

In a monumental building in De Steeg is Restaurant Het Wapen van Athlone. The historic building has a long history. The restaurant has a casual atmosphere. The tables with sleek white linen and the many candles give you a magical feeling.


The menu features dishes that are made. Exclusively with fresh products This makes the food taste great and regulated exchange. Combined with the beautiful full-bodied wines creates a real taste sensation.


The hospitality at Restaurant Het Wapen van Athlone is huge. The staff are constantly on hand and do everything to make you feel at home. This is one of the reasons that guests from the surrounding area are coming to this restaurant for years.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in De Steeg

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities