Knife fork icon red

Het wapen van Athlone

9,2 (335 reviews)

What people say of Het wapen van Athlone

9.2
(335 reviews)
Food
9.2
Service
9.2
Atmosphere
9.1
Write a review

4.7 Cuisine 8 | Service 2 | Atmosphere 4

Het eten was goed. Goede producten. Maar niet echt verfijnd. Het voorgerecht was wat minder. De coquilles kregen een te grote klodder Hollandaisesaus en de gamba's waren in het dikke bierbeslag niet terug te vinden. Jammer van deze mooie producten! Het tamme hert was zeer smakelijk. Helaas was de puree op het bord a...

Read full review

Het eten was goed. Goede producten. Maar niet echt verfijnd. Het voorgerecht was wat minder. De coquilles kregen een te grote klodder Hollandaisesaus en de gamba's waren in het dikke bierbeslag niet terug te vinden. Jammer van deze mooie producten! Het tamme hert was zeer smakelijk. Helaas was de puree op het bord al koud.
De bediening was zo lief te vragen het vlees voor mij te snijden ivm mijn gebroken pols. Maar verder was de bediening slecht zichtbaar. Ze praatten lang en luidruchtig met bekenden aan de tafels en lette daardoor niet goed op. Een stagiaire liep daardoor te veel onbegeleid rond. En wij moesten lang wachten op de rekening.
Al met al een fijne avond met hier en daar ergenissen. Vooral betreffende de bediening

Karinka at 11 September 2015

"Bijna antistress-eettherapie"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Na een dag hard werken was het heerlijk om weer naar Het wapen van Athlone te gaan, weten dat je hartelijk ontvangen wordt, onthaald wordt met een zalig amuse, koude glas witte wijn, warm brood, en dan heb ik het alleen nog maar over de entree.
We hebben genoten van het voorgerecht, het hoofdgerecht en vooral het n...

Read full review

Na een dag hard werken was het heerlijk om weer naar Het wapen van Athlone te gaan, weten dat je hartelijk ontvangen wordt, onthaald wordt met een zalig amuse, koude glas witte wijn, warm brood, en dan heb ik het alleen nog maar over de entree.
We hebben genoten van het voorgerecht, het hoofdgerecht en vooral het nagerecht. We sloten het diner af met cappucinno en bonbons en konden na al dit heerlijke eten weer voldaan en ontspannen naar huis. Bijna antistress-eettherapie...

Jeminka at 10 September 2015

"goed eten , want drinken is ook duur"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Super goede keuken, ontvangst en bediening. We hadden het gevoel dat we in een 5 sterrenrestaurant zaten. Nickel !!!

p.winterink at 08 September 2015

""een gezellige avond met een heerlijk diner, in sfeervolle ambiance""
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

De "titel" van deze recensie zegt alles....
Wij hebben een heerlijke avond gehad! Het menu was van een kwalitatief hoog niveau! De bijbehorende wijnen waren prijzig maar heerlijk.
Bijna vergeten dat we zo'n restaurant in onze "achtertuin" hebben......

E. Smittenberg at 07 September 2015

"avondje uit eten"
7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

uitstekend gegeten. Goede bediening en vriendelijke sfeer

m.fellinger at 06 September 2015

Map All restaurant deals in De Steeg

Hoofdstraat 19 6994 AC De Steeg

About Het wapen van Athlone

In a monumental building in De Steeg is Restaurant Het Wapen van Athlone. The historic building has a long history. The restaurant has a casual atmosphere. The tables with sleek white linen and the many candles give you a magical feeling.


The menu features dishes that are made. Exclusively with fresh products This makes the food taste great and regulated exchange. Combined with the beautiful full-bodied wines creates a real taste sensation.


The hospitality at Restaurant Het Wapen van Athlone is huge. The staff are constantly on hand and do everything to make you feel at home. This is one of the reasons that guests from the surrounding area are coming to this restaurant for years.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in De Steeg

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities